Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Mica Sirenă

Cântăreața afro-americană de muzică R & B o va juca pe Ariel în viitorul live action Mica Sirenă, a anunțat Disney. Halle Bailey, care formează duo-ul Chloe x Halle împreună cu sora ei, a reacționat pe Twitter spunând că „visul ei a devenit realitate”. Artista postat alături de tweet și o Ariel cu piele închisă și păr negru (n.r. Ariel are părul roșcat în celebrul desene animat).

Artista în vârstă de 19 ani este protejata lui Beyonce și a obținut rolul după o lungă căutare, a spus regizorul Rob Marshall, care a lăudat „amestecul său rar de caracter, dăruire, tinerețe și nevinovăție, ca să nu mai vorbim de vocea sa”.

Halle Bailey are 19 ani şi este artistă de muzică R&B

Știrea a declanșat însă un val de controverse pe Twitter, unde internauții s-au împărțit în două tabere. Unii consideră nepotrivit ca o femeie de culoare să joace rolul lui Ariel. Anul trecut, Disney a fost criticat că prințesa Tiana (n.r. din clasicul Prinţesa şi Broscoiul) a fost albită în filmul Ralph Breaks the Internet (2018). Compania a trebuit să refacă mai multe scene cu doar câteva luni înainte de lansarea desenului animat.

Halle Bailey nu este însă prima femeie de culoare care interpretează o prințesă Disney. În 1997, studiourile Disney au ales-o pe cântăreața Brandy să joace rolul Cenușăresei.

Filmările pentru viitorul film Mica Sirenă vor începe anul viitor.

 

ARTICOLE SIMILARE

Aparitie exceptionala: RACLA si Anda Adam deschid Romanian Music Awards cu ”Nu ma uita”

Dacă n-ai băut apă de la robinet zilele astea – fie ești cu PSD-ul, fie paranoic

Dora Constantinovici

Avertismentul OMS: Un milion de cazuri de COVID-19 și 50.000 de decese în următoarele zile

Andreea Damian

1 comentariu

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă - Stiri eZZ 4 July 2019 at 16:45

[…] Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu