Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Protejata lui Beyonce o va juca pe Ariel în viitorul film Mica Sirenă

Cântăreața afro-americană de muzică R & B o va juca pe Ariel în viitorul live action Mica Sirenă, a anunțat Disney. Halle Bailey, care formează duo-ul Chloe x Halle împreună cu sora ei, a reacționat pe Twitter spunând că „visul ei a devenit realitate”. Artista postat alături de tweet și o Ariel cu piele închisă și păr negru (n.r. Ariel are părul roșcat în celebrul desene animat).

Artista în vârstă de 19 ani este protejata lui Beyonce și a obținut rolul după o lungă căutare, a spus regizorul Rob Marshall, care a lăudat „amestecul său rar de caracter, dăruire, tinerețe și nevinovăție, ca să nu mai vorbim de vocea sa”.

Halle Bailey are 19 ani şi este artistă de muzică R&B

Știrea a declanșat însă un val de controverse pe Twitter, unde internauții s-au împărțit în două tabere. Unii consideră nepotrivit ca o femeie de culoare să joace rolul lui Ariel. Anul trecut, Disney a fost criticat că prințesa Tiana (n.r. din clasicul Prinţesa şi Broscoiul) a fost albită în filmul Ralph Breaks the Internet (2018). Compania a trebuit să refacă mai multe scene cu doar câteva luni înainte de lansarea desenului animat.

Halle Bailey nu este însă prima femeie de culoare care interpretează o prințesă Disney. În 1997, studiourile Disney au ales-o pe cântăreața Brandy să joace rolul Cenușăresei.

Filmările pentru viitorul film Mica Sirenă vor începe anul viitor.

 

ARTICOLE SIMILARE

În iunie Cotidianul îți aduce clasicii & literatura XXX

realitatea

Un nou festival de muzică electronică, la Poiana Brașov

Andreea Damian

„Pacientul din Londra” devine a doua persoană vindecată de virusul HIV

Andreea Damian

Șapte reguli ușor de urmat pentru a trăi mai bine și a-ți prelungi speranța de viață

Andreea Damian

20 de fotografii care ne arată ce s-a întâmplat cu adevărat în culisele filmelor noastre preferate

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu