Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Provocare: există o aplicație care te învață o limbă străină în câteva săptămâni

Cu această aplicație realizată de 100 de experți lingvistici, se presupune că veți începe să vorbiți o nouă limbă în 3 săptămâni. Cine încearcă – să ne spună și nouă cum a fost 😊

Peste 100 de experți în limbi străine sunt în prezent la sediul Babbel din Berlin, unde se dezvoltă cea mai bună aplicație de învățare a limbilor cunoscută vreodată. Peste un milion de abonați activi sunt deja convinși.

Toți acești experți poligloți vor să realizeze niște cursuri fenomen care să te ajute să înveți o limbă nouă cât de rapid posibil. Și după câteva teste s-a demonstrat că inclusiv începătorii care abia au descoperit o nouă limbă au nevoie de aproximativ 15 ore de studiu, pe parcursul a două luni, pentru a acoperi materia dintr-un semetru de predare clasică. Cum este acest lucru posibil? Experții spun că au realizat un program special de cursuri pentru fiecare limbă nativă a abonaților. Aplicația Babbel este acum accesibilă în limbile: engleză, spaniolă, franceză, germane, portugheză, italiană și suedeză. Pornind de la aceste șapte limbi poți alege să înveți să vorbești 13 alte limbi. Practic ai la dispoziție 90 de combinații de limbi străine.


Cursurile sunt astfel realizate încât să te facă să vorbești o altă limbă străină cât mai rapid. Apoi, noua aplicație se concentrează cât mai mult pe expresii și propoziții folosite des în viața normală, de zi cu zi.
Spre exemplu, cei din clipul de prezentare au reușit să învețe spaniola destul de rapid, în doar trei săptămâni.

Babbel oferă cursuri la prețuri extrem de accesibile. Pentru investiția pe care o vei face, vei obține înregistrări reale și acces la o serie de opțiuni și instrumente de învățare pentru a te ajuta să vorbești mai bine limba străină aleasă. Desigur, metoda folosită de aplicație s-ar putea să nu vi se potrivească, nu toți învățăm în același fel. Însă, deocamdată, sunt câteva de milioane de utilizatori care par mulțumiți și asta n-are cum să fie o coincidență.

ARTICOLE SIMILARE

Cocktailul de vitamine care previne complicațiile COVID-19

Andreea Damian

ȘOC! Andreea Bălan, despre tatăl ei: „Mă bătea ca să urc pe scenă”

Andreea Damian

Studiu: Dependența de rețele de socializare nu duce la depresie

Andreea Damian

Ce FRUMOASA era jurnalista care s-a sinucis! Galerie 15 FOTO

Andreea Marin, salariu fabulos la TVR! Iata cat castiga “Zana”!

Tricouri Versace, criticate în China pentru că identifică Hong Kong și Macao ca fiind țări

Andreea Damian

Scrie un comentariu