Tabu
PEOPLE

Provocarea internațională cu perna a ajuns la vedetele masculine

mario fresh

Zilele trecute tabu va povestea despre provocarea care a înconjurat lumea pe platformele de socialziare, în perioada pandemiei de CoVid19. Este vorba de domnișoarele din întreagă lume, printre care și multe vedete din muzică și film, care au acceptat să apară în fața camerelor de fotografiat imbrăcate doar cu un accesoriu.
Este vorba de două perne, pe care le poartă pe corpul gol, una în față și una în spate, legate cu o curea. Iată că și bărbații celebrii sau nu, au acceptat să se distreze cu această provocare.

lino golden [rovocare perna
lino golden [rovocare perna
Printre cei care au acceptat să se “îmbrace” cu pernele au fost Mario Fresh și Lino Golden de la Golden Boy Society, care cânta împreună cu Alex Velea și cu gașcă lor veselă. Și impresarul lor a făcut această provocare. O altă vedetă care a acceptat provocarea a fost omul de radio și actor de televziune, Radu Tibulca. Pentru că această provocare trebuie dată mai departe, Mario Fresh și Lino i-a provocat mai departe pe Smiley, Alex Velea sau Mihai Morar. Dacă aceștia o vor acceptă sau nu rămâne de văzut în următoarea perioada.

ARTICOLE SIMILARE

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Mirela Vaida, de nerecunoscut! Ce a pățit cântăreața?

Tabu Tabu

Anca Serea, însărcinată pentru a șaptea oară?

Tabu Tabu

Fanii lui Adele, uimiți de cea mai nouă fotografie postată pe Instagram. Nu o mai recunosc!

Andreea Damian

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Tabu Tabu

Madonna a fost şi ea victima lui Harvey Weinstein

Andreea Damian

Scrie un comentariu