Tabu
Image default
PEOPLE

Provocarea internațională cu perna a ajuns la vedetele masculine

Zilele trecute tabu va povestea despre provocarea care a înconjurat lumea pe platformele de socialziare, în perioada pandemiei de CoVid19. Este vorba de domnișoarele din întreagă lume, printre care și multe vedete din muzică și film, care au acceptat să apară în fața camerelor de fotografiat imbrăcate doar cu un accesoriu.
Este vorba de două perne, pe care le poartă pe corpul gol, una în față și una în spate, legate cu o curea. Iată că și bărbații celebrii sau nu, au acceptat să se distreze cu această provocare.

lino golden [rovocare perna
lino golden [rovocare perna
Printre cei care au acceptat să se “îmbrace” cu pernele au fost Mario Fresh și Lino Golden de la Golden Boy Society, care cânta împreună cu Alex Velea și cu gașcă lor veselă. Și impresarul lor a făcut această provocare. O altă vedetă care a acceptat provocarea a fost omul de radio și actor de televziune, Radu Tibulca. Pentru că această provocare trebuie dată mai departe, Mario Fresh și Lino i-a provocat mai departe pe Smiley, Alex Velea sau Mihai Morar. Dacă aceștia o vor acceptă sau nu rămâne de văzut în următoarea perioada.

ARTICOLE SIMILARE

Dani Oțil, revoltat de zilele libere legale, cu ocazia Unirii Principatelor Române

Andreea Damian

Katy Perry a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Madonna face băi cu gheață și își bea propria urina după un concert

Andreea Damian

Selma Blair a anunțat că suferă de o boală cumplită

Andreea Damian

A murit tatăl lui Michael Jackson. Joe Jackson avea 89 de ani

Andreea Damian

Kate Middleton, primul proiect important după ce Meghan Markle s-a retras din Casa Regală

Andreea Damian

Scrie un comentariu