Home > beauty > Părul, niciodată în vacanță

Părul, niciodată în vacanță

Toate așteptăm momentul în care să stăm la plajă, să intrăm în apa mării, însă soarele, nisipul și sarea nu sunt atât de benefice și pentru părul nostru.
Hairstilistul vedetelor Geri Halliwell și Liz Hurley, Richard Ward, are câteva sfaturi de îngrijire și aranjare a părului în acest sezon.

E mai bine să ne vopsim când ne întoarcem din vacanță, decât înainte să plecăm. Explicația constă în fapul că statul sub soare și apa mării afectează culoarea părului și o poate schimba radical.
De asemenea trebuie folosită protecție pentru păr, așadar trebuie să ne asigurăm că includem în trusa de îngrijire produse ca balsamul, masca sau spray-ul. În ceea ce privește stilul coafurii în acest sezon, experții ne propun buclele lejere în stilul hippy al anilor 80 și părul ondulat prins cu agrafe.

Nimeni nu vrea să-și bată capul cu coafura când e în vacanță, așa că o simplă coadă și un onduleu lejer pot defini stilul acestei veri.
Accesoriile poartă și ele un rol foarte important. Clame, bentițe, eșarfe, cam tot ceea ce e feminin poate fi purtat în păr.
Totuși, cel mai important trend în materie de coafură rămâne apa, pentru că hidratarea face părul să se mențină sănătos și strălucitor.
Pentru câteva poze și idei de aranjare a părului dați clic aici sau aici.

Articole asemanatoare
machiaj
9 sfaturi să rămâi superbă în ciuda căldurii
perierea
Îngrijirea părului. Ce beneficii aduce perierea lui și cum o facem corect
sampon
Ce este un șampon purificator și cum îl alegi pe cel mai bun pentru tine
Cât de des ar trebui să ne spălăm părul pentru a-l păstra sănătos

1 Response

Comenteaza acest articol

Părul, niciodată în vacanță

by realitatea   1 min
1