Tabu
lifestyle

Pui cu miere și muștar la grătar

INGREDIENTE:
– 3 linguri muștar de Dijon
– 2 linguri miere
– 2 linguri maioneză
– 1 lingură sos barbecue (opțional)
– jumătate pahar vin alb
– 4 bucăți piept pui (dezosate și fără piele)

PASUL 1. Amestecați muștarul, mierea, maioneaza, sosul barbecue și vinul într-un recipient până când devine omogen 100%.

PASUL 2.
Puneți pieptul de pui în sosul care a rezultat și lăsați-l la marinat cel puțin o oră. Puteți face asta și cu o zi îaninte de a găti puiul la gărtar.

PASUL 3.
Preîncălziți grătarul la foc mic spre mediu.

PASUL 4. Luați bucățile de piept de pui și puneți-le pe grătarul încins. Întoarceți-le de pe o parte pe alta din 5 în 5 minute. Puiul va fi gata în cel mult 30 de minute. Din când în cînd puteți adăuga peste el sosul care v-a rămas, subțiat în prealabil cu vin.

PASUL 5. V-am spus eu că e simplu. Puiul e gata. Nu trebuie decât să mai adăugați sare și piper în funcție de preferințe. Poate fi servit cu orice garnitură vreți voi. Poftă TABUnă.

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Petre va deveni tatic!

Fuga după locul de veci, ultima fiță în rândul vedetelor

realitatea

XXL Rose. Solistul Guns N’ Roses e de nerecunoscut

realitatea

Britney Spears – prea slabă

realitatea

Tania Budi s-a imbatat prima oara la 5 ani!

Mărturisire şoc: Kim Kardashian vrea să-şi mănânce placenta!

Scrie un comentariu