Tabu
Image default
CULTURESlider

Pungile de cadouri Oscars conțin cremă de piele cu canabis și o perie de toaletă zâmbitoare

Candidații la premiile din 2019 mai pot primi o pompă pentru alăptare silențioasă sau o vacanță în Galapagos, aflate de asemenea printre cadouri.

Curățare a dinților la cabinet dentar, sesiuni de terapie cu un specialist în fobie, 15 perechi de gene false luxoase și o perie de toaletă care imită emoticonul celebru sunt câteva dintre elementele care vor fi incluse în sacul de cadouri Oscar din acest an. Cadourile sunt foarte așteptate de obicei de nominalizații la categoriile Premiilor Academiei de duminică.

Punga, a cărei valoare se estimează a fi în intervalul sumelor cu șase cifre, este, ca de obicei, dominată de seruri și tratamente de frumusețe – cu multe din acest an conținând extract de marijuana după o legalizarea acesteia în California, anul trecut.

Astfel vor exista produse de îngrijire a pielii cu extract de canabis, o cutie cadou cu produse comestibile și loțiuni de canabis, precum și apartenența la un club social din Hollywood în care se consumă canabis.

Alte cadouri includ o pompă pentru alăptare silențioasă care poate fi purtată fără să deranjeze, o lesă pentru câini și un pix spion donat de Peta. Organizația speră că destinatarii vor folosi stiloul de buzunar pentru a-l activa împotriva abuzurilor împotriva animalelor.

Reflectând natura creativă a Academiei de Arte și Științe ale Cinematografiei, organizatorii au inclus și o pictura originală a lui Reian Williams, artist realizator de portrete care s-a specializat în picturi cu feline mari. Imaginea reprezentativă împărtășită de Distinctive Assets, compania de marketing care alcătuiește pungile, arată două femei ușor înfășurate în cearșafuri, una într-o stare aparentă de extaz, în timp ce un tigru se plimbă pe la picioarele lor și un fluture zboară deasupra.

Poate că cel mai valoros cadou este o vacanță de lux cu nave de mici dimensiuni către Islanda sau insulele Galapagos. La celălalt capăt al ofertei din pachete se află peria de toaletă strălucitoare și zâmbăreață. Cu numele de Mister Poop, accesoriul pentru baie antimicrobian este, potrivit producătorilor, un “produs de rahat care funcționează cu adevărat”.

Ceremonia se va deschide cu un show al trupei Queen. De altfel Bohemian Rhapsody, este în cursă pentru premiul pentru cea mai bună imagine, dar acuzațiile de agresiune sexuală împotriva regizorului său, Bryan Singer, s-ar putea să îi dăuneze major.

Actualul favorit este Roma, povestea semi-autobiografică alb-negru a unei familii din clasa superioară în regia lui Alfonso Cuarón. Alte nominalizări pentru cea mai bună imagine includ debutul regizoral al lui Bradley Cooper – A Star is Born, Panther, Cartea Verde și Vice.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată fiica lui Tom Cruise la 15 ani. Ce transformare pentru Suri

Andreea Damian

Stephen King a renunțat la Facebook. Marea îngrijorare a autorului

Andreea Damian

Din ce fac Delia și soțul ei bani acum? Au dat lovitura în pandemie

Andreea Damian

Retete de vara – Inghetata tiramisu

realitatea

Legătura incredibilă dintre murături şi Covid-19

Andreea Damian

De ce Michael Jackson purta haine mai mici la sfârșitul spectacolelor sale

Andreea Damian

Scrie un comentariu