Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani

Nicole Scherzinger a semnat deja un contract „de milioane de dolari“ pentru a reveni în The Pussycat Dolls, grupul care a făcut-o celebră în anii 2000.

The Pussycat Dolls a luat naștere în 2003 și a fost alcătuită din Nicole, Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta, Melody Thornton, și Kimberly Wyatt. Trupa a dat lovitura cu hiturile „Don’t Cha” şi „Buttons”.  Trupa s-ar fi destrămat în 2009 din cauza conflictelor provocate de solista Nicole Scherzinger, care şi-ar fi asumat rolul de „şefă“ a grupului, notează The Sun.

Dar toate sunt hotărâte să îngroape „securea războiului” de dragul banilor. Cele șase dansatoare și cântărețe  au semnat un contract de mai multe milioane de dolari pentru a se reuni şi a porni într-un turneu în 2020, sub titulatura The Pussycat Dolls.

„Nicole a refuzat de mai multe ori oferte pentru reunirea grupului, dar, cu ocazia împlinirii a zece ani de la pauza pe care au luat-o, a spus că este în sfârşit pregătită să revină. Lui Nicole i s-a făcut o ofertă de mai multe milioane de lire sterline pentru a reveni, i s-a dat un avans uriaş şi este imposibil să mai renunţe acum. Turneul va fi imens, iar fetele vor cânta cele mai cunoscute piese ale lor, dar a existat o discuţie privind şi reîntoarcerea lor în studio pentru a înregistra cântece noi”, a declarat o sursă pentru publicația britanică.

Ultimul material discografic lansat de trupă a fost cel din 2008, intitulat „Doll Domination“, scrie Daily Mail.

Zvonul că Nicole Scherzinger s-ar putea să cânte din nou alături de colegele ei a circulat intens în ultima perioadă, după ce o sursă a declarat pentru The Sun că acestea ar pregăti o reuniune anul viitor, dar şi un turneu mondial.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce cadou și-a făcut Dorian Popa de ziua lui

Tabu Tabu

Will Smith, gest nebun de ziua lui. „E teroare pură”

Andreea Damian

Regina Rania a Iordaniei copiază stilul lui Grace Kelly. Top ținute elegante

Andreea Damian

Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale

Andreea Damian

Jane Fonda deține secretul unei vieți sexuale perfecte

Andreea Damian

De la 21 Grams, Babel și Amores Perros la amintiri despre România

realitatea

2 comentarii

The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani - Ziare pe Net 18 September 2019 at 16:48

[…] Citește continuarea pe TABU.ro […]

Răspunde
The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani - Stiri eZZ 18 September 2019 at 17:50

[…] Citește continuarea pe TABU.ro […]

Răspunde

Scrie un comentariu