Home > Lifestyle > Puștiul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane $ pe YouTube în 2018

Puștiul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane $ pe YouTube în 2018

youtube

Un băiat de șapte ani care face recenzii la jucării și le postează pe canalul său de Youtube este cel mai bogat puști din lume. Forbes estimează că numai în 2018, Ryan – cu al său canal Ryan ToysReview – a câștigat 22 de milioane de dolari. Practic s-a îmbogățit jucându-se!

Al doilea loc în acest top este ocupat în 2018 de Jake Paul, care a încasat din YouTube, cu 500.000 de dolari mai puțin decât Ryan. Pe locul trei se află canalul The Dude Perfect, cu încasări de „doar” 20 de milioane de dolari.

BBC notează că Ryan cu al său canal de Youtube Ryan ToysReview și-a dublat câștigurile față de anul trecut. Atenție, câștigurile lui nu includ taxe, impozite și facturi către agenți sau avocați.

Întrebat de NBC de ce copiii se uită la clipurile postate de el, Ryan a răspuns simplu: „Pentru că sunt amuzant și îi distrez”. De când părinții i-au deschis canalul de YouTube în luna martie 2015, videoclipurile lui Ryan au strâns până acum un total de 26 de miliarde de vizualizări. 17,3 milioane de abonați privesc zi de zi recenziile băiatului.

Potrivit revistei Forbes, numai 1 milion din totalul de 22 de milioane de dolari provine din reclamele care rulează înaintea clipului. Restul de 21 de milioane provin din postări sponsorizate. E de așteptat, pentru că jucăriile prezentate în videoclipurile sale se vând apoi ca pâinea caldă.

În august, lanțul american de supermarketuri Walmart a scos pe piață o linie de jucării și haine pentru copii intitulată Ryan’s World. Clipul în care puștiul, alături de familie, caută raionul unde se află acestea a strâns nu mai puțin de 14 milioane de vizualizări în trei luni.

Suma generată de postările sponsorizate este mică în comparație cu ceilalți utilizatori de top YouTube, mai scrie Forbes.

Veniturile din înțelegerea cu Walmart vor îngroșa substanțial câștigurile totale ale lui Ryan anul viitor. Dar din moment ce este încă minor, 15% din câștigurile lui Ryan sunt puse deoparte, într-un cont bancar, pe care îl poate accesa doar după ce va deveni major.

Nici surorile gemene ale lui Ryan nu au fost lăsate pe dinafară: fetele apar în câteva videoclipuri pe un canal YouTube asociat, numit Ryan’s Family Review. Un clip cu titlul „10 experimente științifice pe care le poți face acasă pentru copii” a strâns nu mai puțin de 26 de milioane de vizualizări.

Topul Forbes al celor mai bogate 10 vedete pe YouTube pe 2018 este completat de:

  • Jake Paul (21,5 milioane de dolari)
  • Dude Perfect, Coby şi Cory Cotton, Garrett Hilbert, Cody Jones şi Tyler Toney (20 de milioane de dolari)
  • Daniel Middleton, cunoscut ca DanTDM (18,5 milioane de dolari)
  • Jeffree Star (18 milioane de dolari)
  • Markiplier (17,5 milioane de dolari)
  • Evan Fong, cunoscut ca Vanoss Gaming (17 milioane de dolari)
  • Sean Mcloughlin, cunoscut ca Jacksepticeye (16 milioane de dolari)
  • Felix Kjellberg, cunoscut ca PewDiePie (15,5 milioane de dolari)
  •  Logan Paul (14,5 milioane de dolari)
Articole asemanatoare
Documentarul „Coachella: 20 de ani în deșert” va fi difuzat pe YouTube (premieră trailer)
Angela Merkel
Angela Merkel, de nouă ani cea mai puternică femeie din lume
Youtube
Youtube dezvăluie cele mai vizionate clipuri muzicale în 2019
Youtube
Campania de plantare a copacilor de pe YouTube a strâns peste 8 mil. $ în mai puțin de o săptămână

Comenteaza acest articol

Puștiul de 8 ani care a câștigat 22 de milioane $ pe YouTube în 2018

by Andreea Damian   2 min
0