Home > Fără categorie > Puya prezinta Romanian Music Awards!

Puya prezinta Romanian Music Awards!

Cea de-a noua editie a celor mai importante premii ale industriei muzicale organizate de Music Channel, Romanian Music Awards, isi anunta prima gazda: Puya!

Anul acesta, pe 16 septembrie, declaram Brasovul cel mai cool oras din Romania si il transformam in capitala muzicii! Cei mai buni artisti urca pe scena Romanian Music Awards pentru a face un show de exceptie. In fiecare an premiem cele mai bune piese nominalizate la cele 14 categorii, iar artistii confirma ca Romanian Music Awards reprezinta momentul “zero” al industriei muzicale romanesti lansand piese si videoclipuri in premiera.

Daca anul trecut Connect-R si Giulia au tinut publicul in priza timp de sase ore, anul acesta, Puya, castigatorul “Best Male” al editiei de anul trecut, nu se lasa mai prejos:

“Invitatia de a prezenta editia de anul acesta a premiilor a venit ca o provocare, cu atat mai mult cu cat mie imi place sa improvizez. Nu am mai facut asa ceva pana acum , cel putin nu in fata atator oameni. O sa fiu un fel de Ursulescu hip hop : )). Nu cred ca exista vreun spectacol in Romania care sa stranga in aceeasi zi atatia artisti romani la un loc, e o atmosfera frumosa in fata scenei , pe scena, cat si in spatele scenei “, a declarat Puya, artistul care la editia Romanian Music awards din 2009 a primit trofeul “Best Hip-Hop” tocmai de la Ja Rule!

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliululi Local al Municipiului Brasov si Club Kasho Brasov.


Comenteaza acest articol

Puya prezinta Romanian Music Awards!

by realitatea   1 min
0