Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial

Regizorul Quentin Tarantino se retrage din activitate, deocamdată, dar asta nu înseamnă că va înceta să creeze artă. Cineastul a spus în urmă cu ceva timp că s-ar putea apuca să scrie un roman. Chiar ultimul său film Once Upon a Time in Hollywood a început inițial ca o carte, pe care a transformat-o într-un proiect cinematografic.

Tarantino a discutat despre roman cu regizorul Martin Scorsese, conversaţia fiind transcrisă în publicaţia DGA Quarterly. În romanul lui Tarantino, un veteran din al II-lea Război Mondial descoperă lumea minunată a filmelor străine.

„Chiar în acest moment scriu o carte. Vorbesc despre acest personaj care a participat la cel de-Al Doilea Război Mondial şi care a văzut multă vărsare de sânge. Acum s-a întors acasă, sunt anii 1950 şi nu mai poate reacţiona la filme. Le consideră naive după toate evenimentele prin care a trecut. Subit, află despre filmele lui Kurosawa şi Fellini. Se gândeşte că «Poate filmele astea au ceva în plus în comparaţie cu cele de la Hollywood». Prin urmare, se găseşte prins în astfel de lucruri, unele filme îi plac, pe altele le consideră deranjante, pe unele nu le înţelege, dar cel puţin realizează că vede ceva”, a afirmat Tarantino.

Quentin Tarantino a anunțat în iulie că doreşte să renunţe definitiv la producţiile pentru marele ecran şi să se concentreze pe cariera de scriitor şi dramaturg. Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino este „A fost odată… la Hollywood/ Once Upon a Time In Hollywood”, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie, şi va fi lansat pe marile ecrane pe 26 iulie.

Filmul a avut premiera mondială la ediţia de anul acesta a Festivalului de la Cannes, care s-a încheiat pe 25 mai. Aflat în competiţie pentru prestigiosul Palme d’Or, filmul a obţinut doar premiul Palme Dog, pentru cea mai bună performanţă canină, acordat lui Brandy, un pitbull deţinut de personajul interpretat de Brad Pitt.

ARTICOLE SIMILARE

Osunlade – invitatul special al burn Residency Showcase

realitatea

Ce greșeală era să facă Virgil Ianțu acum 20 de ani!

Tabu Tabu

RECENZIE: Paris Hilton, Fat Jewish și Slut Whisperer – circul ambulant de milioane de dolari de pe net

Dora Constantinovici

Cum porți pantalonii cargo cu multe buzunare atunci când te-ai săturat de blugi

Andreea Damian

Angajații Google – marș de protest din cauza comportamentului companiei față de femei

realitatea

Un concert nud

Scrie un comentariu