Home > Slider > Quentin Tarantino s-a însurat cu o cântăreața israeliană cu 20 de ani mai tânără

Quentin Tarantino s-a însurat cu o cântăreața israeliană cu 20 de ani mai tânără

Quentin Tarantino

Quentin Tarantino și Daniella Pick și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, care a avut loc miercuri seară, la Los Angeles.

Faimosul regizor și Daniella s-au cunoscut în anul 2009. Tarantino își promova în Israel filmul „Inglorious Basterds”, ce l-a avut în rol principal pe Brad Pitt. Au fost împreună o scurtă perioadă. Cei doi au reluat relația în 2015, după ce Quentin Tarantino, în vârstă de 55 de ani, s-a despărțit de designerul Courtney Hoffman. În 2017, cineastul o cerea pe Daniella Pick de soție după o relație cu suișuri și coborâșuri.

Daniella Pick, de 35 de ani, este cântăreață și model și fiica compozitorului și cântărețului Tzvika Pick, un star al muzicii pop israeliene în anii ‘70.

Quentin Tarantino se află la prima căsătorie, după ce declarase anterior că nu se gândește la însurătoare din cauza carierei sale. „Când fac un film, nu mai fac nimic altceva. Totul este despre film. Nu am soție. Nu am un copil. Nimic nu îmi poate sta în cale”, mărturirea regizorul în 2009.

Quentin Tarantino și Daniella Pick s-au logodit în septembrie 2017, la New York. Au sărbătorit logodna alături de invitați de marcă, printre care Bruce Willis, Samuel L. Jackson și Uma Thurman.

În urma cererii în căsătorie, Daniella a scris pe Instagram: „Vă mulțumesc pentru toată dragostea voastră. Suntem entuziasmați și fericiți să ne celebrăm logodna aici în Israel. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune. Ne simțim cu adevărat binecuvântați”.

https://www.instagram.com/p/BXDhkB3lKO3/?utm_source=ig_embed

Tânăra mireasă a purtat o rochie albă cu voal alb și a accesorizat ținuta cu un medalion sub formă de inimioară și o coroniță. Mirele a îmbrăcat un costum clasic, negru.

https://www.instagram.com/p/Bqq-IdeAbJp/

https://www.instagram.com/p/Bqbtxq5Apog/

https://www.instagram.com/p/BblHg8qluMI/

 

Articole asemanatoare
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino și Uma Thurman au îngropat securea războiului după 15 ani
Once Upon a Time in Hollywood
Once Upon a Time in Hollywood va fi relansat cu scene suplimentare
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino a dezvăluit că scrie un roman despre un veteran din Al Doilea Război Mondial
Quentin Tarantino
Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Comenteaza acest articol

Quentin Tarantino s-a însurat cu o cântăreața israeliană cu 20 de ani mai tânără

by Andreea Damian   1 min
0