Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Quentin Tarantino s-a însurat cu o cântăreața israeliană cu 20 de ani mai tânără

Quentin Tarantino și Daniella Pick și-au unit destinele într-o ceremonie discretă, care a avut loc miercuri seară, la Los Angeles.

Faimosul regizor și Daniella s-au cunoscut în anul 2009. Tarantino își promova în Israel filmul „Inglorious Basterds”, ce l-a avut în rol principal pe Brad Pitt. Au fost împreună o scurtă perioadă. Cei doi au reluat relația în 2015, după ce Quentin Tarantino, în vârstă de 55 de ani, s-a despărțit de designerul Courtney Hoffman. În 2017, cineastul o cerea pe Daniella Pick de soție după o relație cu suișuri și coborâșuri.

Daniella Pick, de 35 de ani, este cântăreață și model și fiica compozitorului și cântărețului Tzvika Pick, un star al muzicii pop israeliene în anii ‘70.

Quentin Tarantino se află la prima căsătorie, după ce declarase anterior că nu se gândește la însurătoare din cauza carierei sale. „Când fac un film, nu mai fac nimic altceva. Totul este despre film. Nu am soție. Nu am un copil. Nimic nu îmi poate sta în cale”, mărturirea regizorul în 2009.

Quentin Tarantino și Daniella Pick s-au logodit în septembrie 2017, la New York. Au sărbătorit logodna alături de invitați de marcă, printre care Bruce Willis, Samuel L. Jackson și Uma Thurman.

În urma cererii în căsătorie, Daniella a scris pe Instagram: „Vă mulțumesc pentru toată dragostea voastră. Suntem entuziasmați și fericiți să ne celebrăm logodna aici în Israel. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune. Ne simțim cu adevărat binecuvântați”.

https://www.instagram.com/p/BXDhkB3lKO3/?utm_source=ig_embed

Tânăra mireasă a purtat o rochie albă cu voal alb și a accesorizat ținuta cu un medalion sub formă de inimioară și o coroniță. Mirele a îmbrăcat un costum clasic, negru.

https://www.instagram.com/p/Bqq-IdeAbJp/

https://www.instagram.com/p/Bqbtxq5Apog/

https://www.instagram.com/p/BblHg8qluMI/

 

ARTICOLE SIMILARE

Trucuri pentru a evita mușcăturile de țânțari

Andreea Damian

Gestul suprem făcut de Lino Golden pentru iubita sa

Tabu Tabu

Rita Ora, aleasă ambasadoare a UEFA: „Fotbalul este un sport și pentru femei”

Andreea Damian

Mira Sorvino: un director de distribuție m-a sufocat cu un căluș la 16 ani

realitatea

Cât de expus ești riscului de infectare cu coronavirus în funcție de înălțime

Andreea Damian

Alexandra Ocasio-Cortez l-a făcut pe șeful Facebook – Zuckerberg să se bâlbâie în timpul unei audieri

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu