Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Quentin Tarantino s-a întors la Cannes după 25 de ani de la premiera filmului Pulp Fiction

Cel de-al nouălea film al lui Quentin Tarantino, Once Upon a Time … in Hollywood, a fost selectat în competiţia Festivalului de Film de la Cannes. Pelicula a avut aseară premiera pe Croazetă la 25 de ani după ce un alt film de-al lui Tarantino, Pulp Fiction, câștiga marele trofeu al festivalului, Palme d’Or.

Pulp Fiction a câștigat trofeul Palme d’Or în 1994. În 2019, Tarantino râvnește din nou la el, cu un film care îi are în distribuție pe Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino și Margot Robbie. Înainte de premieră, regizorul și producătorul și-a rugat publicul să nu ofere spoilere. Pelicula, care are acţiunea plasată în 1969, în toiul revoluţiei hippie şi a transformării totale a Hollywoodului, va avea premiera în cinematografe în luna iulie.

Pulp Fiction a avut un buget de 8,5 milioane de dolari și încasări de 212 milioane de dolari. Plus că a primit două nominalizări la Premiile Oscar câștigând râvnita statuetă la categoria cel mai bun scenariu original. Pulp Fiction este un clasic al lui Quentin Tarantino, despre vieţile celor doi ucigaşi plătiţi, jucaţi de Samuel L. Jackson şi John Travolta, un boxer portretizat de Bruce Willis, soţia unui gangster, Uma Thurman şi o pereche de tâlhari de restaurante, Tim Roth şi Amanda Plummer, ale cărori poveşti pline de violenţă şi răzbunare se întrepătrund pe parcursul întregului film.

Tarantino s-a întors de mai multe ori la Cannes, uneori ca spectator, alteori în calitate de concurent (cu filmele „Inglourious Basterds” și „Death Proof” ) și ca președinte al juriului, în 2004, când a acordat trofeul Palme d’Or filmului „Fahrenheit 911”.  Numai atunci când Harvey Weinstein a părăsit peisajul, din cauza scandalului sexual, Tarantino a făcut o înțelegere cu Tom Rothman, care e șef la Sony, pentru a-i susține următorul film. Este vorba despre Once Upon a Time … in Hollywood, care are un buget de 95 de milioane de dolari.

Filmul a fost aplaudat îndelung la premiera mondială de la Cannes, marți seară. Quentin Tarantino a fost prezent la premiera de pe Croazetă alături de protagoniştii filmului, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt şi Margot Robbie. Vedetele au fost întâmpinate de un public numerous, au împărțit autografe și au făcut fotografii. Pe Croazetă s-a strigat „Viva Tarantino!”.

ARTICOLE SIMILARE

Stiai ca Europa este mult mai gayfriendly decat Statele Unite?

realitatea

Premiile Emmy 2018. Ţinutele albe, preferatele vedetelor pe covorul roșu

Andreea Damian

Noul trailer Grey’s Anatomy îți taie respirația. VIDEO

Andreea Damian

Imagini rare din casa lui Jennifer Aniston din Bel Air

Andreea Damian

Meghan Markle, 1 milion de dolari pentru o secundă de filmare

Andreea Damian

Un CUTREMUR si multe lucruri bizare

realitatea

2 comentarii

Quentin Tarantino s-a întors la Cannes după 25 de ani de la premiera filmului Pulp Fiction – RO-Stiri.com 22 May 2019 at 11:00

[…] Totul despre Quentin Tarantino şi filmul cu Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, pe TABU.RO […]

Răspunde
Quentin Tarantino s-a întors la Cannes după 25 de ani de la premiera filmului Pulp Fiction - Stiri eZZ 22 May 2019 at 13:19

[…] Totul despre Quentin Tarantino şi filmul cu Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu