Tabu
CULTUREPEOPLESlider

R. Kelly a lăsat-o însărcinată pe Aaliyah și s-a culcat cu mama ei, susține o victimă de-a cântărețului

Una dintre presupusele victime de-ale cântărețului R. Kelly susține că acesta a lăsat-o însărcinată pe Aaliyah, cu care a fost căsătorit pentru scurt timp în anii ‘90. Lisa Van Allen este una dintre femeile ce apar în documentarul Surviving R Kelly. Ea pretinde că R Kelly, de 52 de ani, i-ar fi spus că s-a culcat chiar și cu mama regretatei cântărețe. R. Kelly – pe numele său adevărat Robert Sylvester Kelly – s-a căsătorit cu Aaliyah în 1994, când ea avea doar 15 ani și el 27.

În certificatul de căsătorie apărea că solista avea 18 ani, dar managerul de turneu al lui Kelly, Demetrius Smith, a recunoscut apoi că l-a ajutat pe interpretul piesei „I Believe I Can Fly” la falsificarea documentelor.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Lisa a declarat că R. Kelly a vorbit cu ea despre adevăratele motive care l-au determinat să se căsătorească cu Aaliyah.

Aaliyah (16 ianuarie 1979 – 25 august 2001)

„Mi-a spus despre el și Aaliyah, despre situația lor, au avut un pact. Nu contează ce s-ar fi spus sau s-ar fi vorbit, dar ei și-au jurat că nu vor vorbi niciodată despre relația lor. El mi-a spus că s-au căsătorit, că ea era însărcinată, că au falsificat certificatul de căsătorie”, susține presupusa victimă a artistului.

Potrivit spuselor ei, R. Kelly ar fi luat-o pe Aaliyah de soție din cauza copilului, pe care ulterior l-ar fi avortat, deși știa că e minoră. Lucrurile s-au complicat, mai spune Lisa, când mama ei a aflat de sarcină, dar și-a iertat fiica. Se pare că aceasta a rămas peste noapte în locuința lor din Detroit, unde s-ar fi simțit atrasă de Kelly. Mama cântăreței de muzică R&B l-ar fi sedus pe cântăreț, cu care ar fi făcut sex pe canapea, în timp ce Aaliyah dormea în dormitor.

R. Kelly a fost pus sub acuzare luna trecută pentru cel puțin 10 cazuri de abuz sexual în formă agravantă, dintre care trei cazuri implică minore. Cântărețul a negat că ar apărea în vreo probă video și a respins toate acuzațiile care i se aduc. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cuprinsă între 3 și 7 ani de închisoare pentru fiecare dintre acuzații.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Roboții sexuali dotați cu inteligență sexuală sunt un pericol pentru oameni

Andreea Damian

Connect-R, dezvăluiri despre perioada când era dependent de droguri: ”Mă dureau organele din mine!”

Andreea Damian

Filmul care va reprezenta România în cursa pentru premiile Oscar 2023

Andreea Damian

Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Andreea Damian

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Nicolai Tand din Maramureș

Andreea Damian

Cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere solista Andreea Bălan

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu