Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

R. Kelly s-a predat poliției și riscă ani grei de închisoare

R. Kelly s-a predat poliției din Chicago vineri noapte și va fi prezentat pentru audieri sâmbătă după-amiază, urmând a fi citat în fața instanței pe 8 martie, potrivit Variety.

Rapperul a fost inculpat vineri după amiază pentru zece capete de acuzare referitoare la abuz sexual. Incidentele – în care trei dintre presupusele victime erau minore – au avut loc între 1998 și 2010.

Până în prezent, cântărețul de 52 de ani a negat în mpd repetat toate acuzațiile făcute împotriva lui.  „Cântărețul/textierul Robert Kelly (R. Kelly) se află sub arest și în custodia #ChicagoPolice în legătură cu rechizitoriul anunțat de procurorul Kimberly Foxx. Pârâtul va apărea în instanță mâine după-amiază (n.r. sâmbătă).”, a anunțat purtătorul de cuvând al poliției din Chicago.

Acuzațiile vin la doar câteva zile după ce avocatul Michael Avenatti a descoperit un videoclip în care artistul a abuzat o fată de 14 ani, potrivit CNN. Imaginile recent descoperite, care durează 42 de minute și 45 de secunde, sunt clare și explicite.

Abuzul sexual este o infracțiune de gradul 2, pentru care poate primi o condamnare de 3-7 ani pentru fiecare capăt acuzare. Dacă R. Kelly va fi condamnat pentru toate cele 10 capete de acuzare, acesta ar putea petrece până la 70 de ani în spatele gratiilor.

Există acuzații de abuz sexual împotriva lui Kelly și de acum 25 de ani, dar nu a fpst condamnat niciodată. Două femei au dezvăluit joi într-o conferință de presă cum bărbatul le-a oferit băuturi şi droguri la o petrecere organizată după un concert în Baltimore în anii 1990, pe când acestea erau minore.

Serialul documentar Surviving R. Kelly difuzat de Lifetime a scos la iveală poveștile tulburătoare ale femeilor care au fost abuzate atât fizic, cât și psihic de cântărețul american. Peste 50 de persoane care au avut legatură cu Kelly au fost intervievate, inclusiv fosta soție a acestuia, dar și fosta iubită, Kitti Jones, ambele acuzându-l pe cântăreț de numeroase episoade de abuz fizic și psihic.

ARTICOLE SIMILARE

CHA CHA LITIX! Episodul 57. La un pas de a afla adevărul despre coronavirus

Andreea Damian

Terry Irwin demonteaza zvonurile conform carora ar fi avut o relatie cu Russell Crowe

realitatea

Adelina Pestrițu a ajuns numai piele și os! De ce a slăbit vedeta?

Tabu Tabu

Bjork canta pentru o cauza eco

realitatea

Ce o face pe actrița Diana Dumitrescu fericită

Tabu Tabu

Sophia Loren revine pe marele ecran după o absență de 10 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu