Home > Slider > Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

Rachel McAdams

Rachel McAdams a fost protagonista unui pictorial cât se poate de neobișnuit. Actrița canadiană, în vârstă de 40 de ani, apare în paginile revistei Girls.Girls.Girls exprimând lapte cu ajutorul pompelor pentru alăptare.

Fotografia, care a stârnit controverse în mediul online, are un mesaj puternic pentru proaspetele mămici, așa cum este și ea, notează glamour.com.

https://www.instagram.com/p/BrOHAttg2po/?utm_source=ig_embed

Vedeta, care a devenit mama unui băiețel în urmă cu aproape 7 luni, poartă un colier cu diamante Bvlgari, o ținută Versace și două pompe pentru colectarea laptelui matern atașate la fiecare sân. Imaginea a fost făcută inițial de dragul artei, la cerere lui Rachel, care în pauză colecta lapte cu pompa de sân pentru fiul ei. Apoi a decis împreună cu editorul ca fotografia să apară și în revistă. Pentru că, scrie Mirror, imaginea trebuie să transmită un mesaj puternic.

https://www.instagram.com/p/Brhe4xHgQqY/?utm_source=ig_embed

Dacă pentru unele mame gestul făcut actrița este cât se poate de firesc și de natural, câțiva utilizatori și-au arătat indignarea pe social media. Fotografia a venit ca un șoc și pentru mulți fani, deoarece Rachel a fost foarte discretă cu sarcina, refuzând să spună că e gravidă sau să dezvăluie numele bebelușului ei.

Deoarece imaginea a stârnit multe controverse, fondatoarea revistei, fotografa Claire Rothstein, a explicat pe Instagram ce s-a întâmplat cu adevărat la ședința foto.

„Alăptarea la sân este cel mai natural lucru pe pământ și nu înțeleg de ce și cum unii se declară îngroziți, speriați de acest lucru. Nu cred că necesită o explicație, dar dacă aceasta schimbă gândirea unei singure persoane, asupra unui lucru atât de natural, atât de normal, atunci e minunat!”, a scris ea, exprimându-și totodată toată admirația pentru Rachel McAdams.

Rachel McAdams și iubitul ei, Jamie Linden, au devenit părinții unui băiețel în aprilie 2018.

 

Articole asemanatoare
Un nou CUPLU DE SENZAŢIE la Hollywood
Brian DePalma ne lynchează
Rachel McAdams, pregătită să o sărute pe Noomi Rapace (FOTO)
Frumoase şi elegante la Cannes (Galerie FOTO)

Comenteaza acest articol

Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

by Andreea Damian   1 min
0