Tabu
PEOPLESlider

Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

Rachel McAdams a fost protagonista unui pictorial cât se poate de neobișnuit. Actrița canadiană, în vârstă de 40 de ani, apare în paginile revistei Girls.Girls.Girls exprimând lapte cu ajutorul pompelor pentru alăptare.

Fotografia, care a stârnit controverse în mediul online, are un mesaj puternic pentru proaspetele mămici, așa cum este și ea, notează glamour.com.

https://www.instagram.com/p/BrOHAttg2po/?utm_source=ig_embed

Vedeta, care a devenit mama unui băiețel în urmă cu aproape 7 luni, poartă un colier cu diamante Bvlgari, o ținută Versace și două pompe pentru colectarea laptelui matern atașate la fiecare sân. Imaginea a fost făcută inițial de dragul artei, la cerere lui Rachel, care în pauză colecta lapte cu pompa de sân pentru fiul ei. Apoi a decis împreună cu editorul ca fotografia să apară și în revistă. Pentru că, scrie Mirror, imaginea trebuie să transmită un mesaj puternic.

https://www.instagram.com/p/Brhe4xHgQqY/?utm_source=ig_embed

Dacă pentru unele mame gestul făcut actrița este cât se poate de firesc și de natural, câțiva utilizatori și-au arătat indignarea pe social media. Fotografia a venit ca un șoc și pentru mulți fani, deoarece Rachel a fost foarte discretă cu sarcina, refuzând să spună că e gravidă sau să dezvăluie numele bebelușului ei.

Deoarece imaginea a stârnit multe controverse, fondatoarea revistei, fotografa Claire Rothstein, a explicat pe Instagram ce s-a întâmplat cu adevărat la ședința foto.

„Alăptarea la sân este cel mai natural lucru pe pământ și nu înțeleg de ce și cum unii se declară îngroziți, speriați de acest lucru. Nu cred că necesită o explicație, dar dacă aceasta schimbă gândirea unei singure persoane, asupra unui lucru atât de natural, atât de normal, atunci e minunat!”, a scris ea, exprimându-și totodată toată admirația pentru Rachel McAdams.

Rachel McAdams și iubitul ei, Jamie Linden, au devenit părinții unui băiețel în aprilie 2018.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bianca Drăgușanu, scandal cu Randi: „Bărbații ăștia care nici măcar fătălăi nu sunt”

Andreea Damian

Survivor România 2023. Cine sunt cei 12 războinici și cu ce se ocupă ei

Andreea Damian

Dacă ai găsit cu adevărat dragostea, nu renunța ușor la primul obstacol! Păstreaz-o!

Andreea Damian

Afla de la specialisti cum sa dai volum buzelor

realitatea

Smiley vorbește pentru prima dată despre căsătoria cu Gina Pistol

Andreea Damian

De ce Kate Middleton poartă bijuterii din colecția reginei Elisabeta a II-a și Meghan Markle nu

Andreea Damian

Scrie un comentariu