Home > Slider > Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți

Daniel Craig

Actorul Daniel Craig e în culmea fericirii. Soția sa, Rachel Weisz, îi va dărui un copil. Acesta va fi primul copil al cuplului.

Vedeta de 48 de ani a reușit să-i surprindă pe toți când a anunțat că urmează să devină mămică, deși e trecută de prima tinerețe. „Daniel și cu mine sunt atât de fericiți. Vom avea un omuleț”, a dezvăluit Rachel Weisz, motivând că sarcina e secretul pielii ei catifelate și strălucitoare.

Într-un interviu pentru publicaţia The New York Times, actriţa a spus că sarcina este destul de înaintată şi că nu cunoaşte sexul copilului. „Abia așteptăm să o sau îl cunoaștem. Este un mister total”, a mai spus actrița.

Actorii Rachel Weisz şi Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit în 2011, la New York. Actriţa mai are un fiu, Henry, în vârstă de 11 ani, din relaţia cu regizorul Darren Aronofsky, iar Craig mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ella, cu fosta lui soţie, actriţa scoţiană Fiona Loudon, de care a divorţat în 1994.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din „Prietenie absolută” (2005) şi a putut fi văzută pe marile ecrane şi în filmele „Din Raiul Meu”, şi „Agora”. Cel mai recent film al său este „Disobedience”.

Daniel Craig se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după apariţiile din „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare” (2008), „007: Coordonata Skyfall” (2012) şi „Spectre„ (2015). Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, în „The Girl with the Dragon Tattoo”, ecranizarea americană după primul roman din trilogia „Millenium” de Stieg Larsson, „Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului”, „Cowboys and Aliens„, dar şi thrillerul „Dream House”, în care joacă alături de soţia sa, Rachel Weisz, şi de Naomi Watts.

Articole asemanatoare
Rachel Weisz
Rachel Weisz le cere scenariștilor roluri feminine mai puternice și complexe
piers morgan
Piers Morgan a încercat să-l insulte pe Daniel Craig, dar tăticii de la Hollywood i-au dat replica
Recenzie: The Mercy – un film despre tristețea care te scufundă
Glorie, esec, sperante: Cea mai celebra fetita romanca de la TV se intoarce!

Comenteaza acest articol

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți

by Andreea Damian   1 min
0