Home > Slider > Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți

Daniel Craig

Actorul Daniel Craig e în culmea fericirii. Soția sa, Rachel Weisz, îi va dărui un copil. Acesta va fi primul copil al cuplului.

Vedeta de 48 de ani a reușit să-i surprindă pe toți când a anunțat că urmează să devină mămică, deși e trecută de prima tinerețe. „Daniel și cu mine sunt atât de fericiți. Vom avea un omuleț”, a dezvăluit Rachel Weisz, motivând că sarcina e secretul pielii ei catifelate și strălucitoare.

Într-un interviu pentru publicaţia The New York Times, actriţa a spus că sarcina este destul de înaintată şi că nu cunoaşte sexul copilului. „Abia așteptăm să o sau îl cunoaștem. Este un mister total”, a mai spus actrița.

Actorii Rachel Weisz şi Daniel Craig, în vârstă de 50 de ani, s-au căsătorit în 2011, la New York. Actriţa mai are un fiu, Henry, în vârstă de 11 ani, din relaţia cu regizorul Darren Aronofsky, iar Craig mai are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ella, cu fosta lui soţie, actriţa scoţiană Fiona Loudon, de care a divorţat în 1994.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din „Prietenie absolută” (2005) şi a putut fi văzută pe marile ecrane şi în filmele „Din Raiul Meu”, şi „Agora”. Cel mai recent film al său este „Disobedience”.

Daniel Craig se pregăteşte să joace pentru a cincea oară rolul lui James Bond, în cel de-al 25-lea film al francizei, după apariţiile din „Casino Royale” (2006), „007: Partea lui de consolare” (2008), „007: Coordonata Skyfall” (2012) şi „Spectre„ (2015). Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, în „The Girl with the Dragon Tattoo”, ecranizarea americană după primul roman din trilogia „Millenium” de Stieg Larsson, „Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului”, „Cowboys and Aliens„, dar şi thrillerul „Dream House”, în care joacă alături de soţia sa, Rachel Weisz, şi de Naomi Watts.

Articole asemanatoare
piers morgan
Piers Morgan a încercat să-l insulte pe Daniel Craig, dar tăticii de la Hollywood i-au dat replica
Recenzie: The Mercy – un film despre tristețea care te scufundă
Glorie, esec, sperante: Cea mai celebra fetita romanca de la TV se intoarce!
3 CADOURI DE CRACIUN FASHION CARE NU TIN DE MODA. CI DE CARITATE!

Loading...

Comenteaza acest articol

Rachel Weisz și Daniel Craig vor deveni părinți

by Andreea Damian   1 min
0