Tabu
Image default
lifestyle

MIHAELA RADULESCU & ANDREEA MARIN, iubire cu forta, prin contract!

Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane, la Realitatea TV, într-un format cu totul şi cu totul special. Vedeta va prezenta emisiunea de infotainement “Alegerile Mihaelei”.

“Alegerile Mihaelei” este un proiect care va prezenta publicului oameni care spun poveşti frumoase despre România, de la specialişti la artişti, de la politicieni respectaţi, la oameni simpli remarcabili.

Întrebată ce părere are despre faptul că va fi colegă, la acelaşi post de televiziune, cu Andreea Marin Bănică, rivala sa, Mihaela Rădulescu susține că nu va exista niciun scandal între ele, pentru că vor fi obligate prin contract să nu se jignească.

“Nicio părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o alta staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa. Ce situaţie!”, a spus MIHAELA RADULESCUpentru protvmagazin.ro.

 


ARTICOLE SIMILARE

Madonna vrea să-i reunească pe Britney și Justin

realitatea

FUNNY sau OBSCEN? Un tricou cu REGINA topless provoaca controverse

Queen Latifah: “Am fost abuzată sexual”

realitatea

Fii eco și selectează ambalajele

realitatea

Vampiri, la culcare! Se intorc varcolacii!

realitatea

Expo Concerte pe hârtie la Cărturești Verona

realitatea

1 comentariu

Roxana D. 14 May 2012 at 15:12

Mai bine se limita la prima fraza. Adica vrei sa pari o doamna educata, apoi in fraza a doua folosesti ironii si “intepaturi”. Josnic!

Răspunde

Scrie un comentariu