Tabu
Image default
PEOPLESlider

Raluca Bădulescu, primele declarații după ce a fost prinsă „sedată” la volan

Raluca Bădulescu s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi condus sedată cu substanțe psihoactive. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a fost oprită în trafic, săptămâna trecută, pentru un control de rutină.

I s-a testul rapid. Din păcate pentru ea, a ieșit pozitiv la benzodiazepină, motiv pentru care a fost dusă la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru a i se recolta probe biologice.

Raluca a vorbit a vorbit despre episodul în care a fost oprită de Poliție, în timp ce se afla la volanul mașinii sale, iar în urma unui test a ieșit pozitivă la o substanță interzisă. Aceasta a mărturisit că mama sa a sunat-o plângând după ce a văzut titlurile din ziare.

„Așa mă nimeresc eu, numai în situații nepotrivite. Am văzut doar vreo două titluri. Ca de obicei, titlurile sunt titluri, trebuie să fie pompoase și nu se ține cont de ceea ce contează cu adevărat. Eu sper din suflet ca oamenii să se uite la noi și să asculte ceea ce avem de spus. Titlul care m-a frapat a fost: «Raluca Bădulescu a consumat substanțe interzise la volan. Dosar penal». După aceea, în continuarea articolului, pe care sper că unii oameni îl deschid, este vorba de medicamente pentru somn, despre anxiolitice, pe care le iau sub prescripție medicală, medicamente pe care nu le iau tot timpul, în cantitatea recomandată de medic, medicamente pe care le iau, exclusiv, seara.

„Mă supun legii”

Când am fost în acel control de rutină, domnii (n.r. – polițiști) s-au comportat impecabil, cu un comportament civilizat, tot respectul. Într-o seară, când ne întorceam de la filmări, de la «Bravo, ai stil!», cred că era o oră mai târzie, toate bune și frumoase. Eram puțin obosită după o zi întreagă, este normal. Munca aceasta în televiziune presupune mai mult decât să ne facem părul frumos și să ne aranjăm. M-a oprit Poliția, pentru controlul de rutină, mi-a cerut carnetul. A ieșit negativ testul de alcool. Am făcut și testul pentru substanțe interzise. La absolut toate substanțele interzise, care înseamnă cocaină, metamfetamină etc., rezultatul a fost negativ. A ieșit pozitiv pe substanțele care se numesc benzodiazepine. (…)

Am fost la INML, mă supun legii, nu am nimic de ascuns, iar dânșii au fost extrem de amabili. Era un somnifer pe care îl luasem cu 24 de ore înainte, al cărui efect trecuse, dar substanța rămăsese în sânge”, a declarat Raluca Bădulescu la „Teo Show”.

Ce este benzodiazepina?

Benzodiazepinele sunt o clasă de medicamente psihoactive. Aparțin unei categorii de medicamente cunoscute ca tranchilizante minore (anxiolitice). Alprazolamul (Xanax), Diazepamul (Valium) și Lorazepamul (Anxiar) sunt doar câteva dintre benzodiazepinele comune, alături de bromazepamul, midazolamul și tetrazepamul.

Benzodiazepinele sunt utilizate pentru tratarea unei mari varietăți de probleme medicale, precum crizele epileptice, dependența de alcool, anxietate, panică, agitație și insomnie. Majoritatea sunt administrate oral, dar există și posibilitatea de a fi administrate intravenos sau intramuscular. De regulă, sunt bine tolerate de către pacienți și dau rezultate bune pe termen scurt.

ARTICOLE SIMILARE

Când începe „Românii au talent” 2022 și cine sunt jurații

Andreea Damian

Karolina Kurkova îți dezvăluie secretele ei de frumusețe

Andreea Damian

Ar putea vremea caldă să oprească răspândirea coronavirusului? Adevărul din spatele acestei teorii

Andreea Damian

LaShawn Daniels, compozitor câștigător de Grammy, “tatăl” piesei Say My Name a murit

realitatea

Ultimul sezon din Urzeala tronurilor va conține cea mai mare scenă de luptă din istoria televiziunii

Andreea Damian

7 trucuri psihologice pentru a face o impresie durabilă asupra șefului tău

Andreea Damian

Scrie un comentariu