Tabu
Image default
lifestyle

RALUCA MOIANU aproape de divort dupa ce a fost pozata sarutandu-se cu alt barbat! FOTO

Raluca Moianu (42 de ani) era cam ultima vedetă care până acum nu îşi pusese poalele în cap. Iată însă că fotografiile în care vedeta TV  se sărută cu un tânăr, în mijlocul naturii, i-au cam năucit pe fanii ei, care  s-ar fi jurat că Raluca e un monument de cinste. Pus în faţa faptului împlinit,  soţul ei, Mario Ancuţa (44 de ani), nu a părut deloc străin de isprăvile  partenerei sale de viaţă.

Mario Ancuţa şi Raluca Moianu împart patul de exact 14  ani, numai că evenimentul, pe care şi-l propuseseră să-l sărbătorească cu mare  fast miercuri, a fost umbrit de câteva fotografii publicate în paginile unei  reviste mondene şi care acum fac înconjurul ţării. Contactat de reporterii  ziarului Libertatea, soţul, care în pozele cu pricina este încornorat la greu,  nu a părut străin de situaţie.

S-au certat după apariţia  pozelor

“Nu e ceva nou pentru mine. Pentru public, da! Am discutat cu Raluca despre  aceste fotografii, ne-am certat acasă. Nu exclud varianta divorţului, mă voi mai  gândi”, a spus comentatorul sportiv Mario Ancuţa, de profesie medic  stomatolog. O altă declaraţie de-a lui Mario ne duce însă cu gândul că el şi  Raluca au pus bazele unei căsnicii moderne, de tip occidental, şi că aceste mici “derapaje” din cotidian nu înseamnă pentru ei un capăt de ţară. “Poţi să mai  greşeşti în 14 ani de căsnicie. De ce nu mă urmăresc şi pe mine ziariştii, căci  ar avea ce scrie, nu glumă!”, ne-a mai zis el. Mario şi Raluca s-au cunoscut în  anii de liceu, prin intermediul fratelui ei, însă povestea lor de dragoste a  debutat mai târziu, după ce au ieşit de pe băncile facultăţii. Cei doi soţi au  împreună o fetiţă, pe Mara, în vârstă de şapte ani. Nu mulţi ştiu, dar Mario mai  are un divorţ la activ.

‭ioana ginghina si ruxandra

Mai mult: “Nu e ceva nou pentru mine… Poate divorţez ” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Adriana Lima, cu sfârcurile la vedere

realitatea

Smiley o vrea inapoi pe Laura Cosoi. «Ne împăcăm doar dacă mă iei de nevastă!»

Christina Applegate revine în “Samantha Who?-

realitatea

Paris Hilton, în arest – FOTO

realitatea

Jocul de-a vacanța de Mihail Sebastian

realitatea

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Dana Nălbaru

realitatea

Scrie un comentariu