Tabu
Image default
PEOPLESlider

Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Ce s-a întâmplat

Raluka și-a speriat teribil fanii, fotografiindu-se pe patul de spital, la secția de Terapie Intensivă.

După ce ieri celebrul model Alina Pușcău s-a fotografiat la ATI, la un spital din Capitală, și Raluka, a făcut același lucru.

Raluka și-a indus fanii în eroare din câte se pare, deoarece artista a avut coronavirus anul trecut. ”Ce s-a întâmplat cu Raluka?” este întrebarea care stă pe buzele tuturor.

Nu există niciun motiv de îngrijorare, chiar dacă Raluka nu a povestit ce face, mai exact, în patul de la Terapie Intensivă.Fotografia postată de Raluka a strâns într-un timp record un număr mare de aprecieri, dar și de comentarii. Raluka a postat o fotografie în aceeași ipostază și cu Juno, fostul iubit al cântăreței Jo.

Imaginile cu cei doi sunt semnul clar că artiștii pregătesc o nouă colaborare muzicală, care poate purta chiar numele pe care Raluka l-a scris în descrierea fotografiei. Cineva a transmis că imaginile sunt preluate din viitorul lor videoclip muzical.

Sunt internauți care nu au apreciat deloc postarea cântăreței. „Idioților,habar nu aveți ce este in spitale!!!”, „Doamne ferește, oameni terminati ce sunteti, care reacționați fara va puneti mintea aia la contributie, bine, in speranta ca o aveti”, „La ce folosesc pozele astea? Dacă erau din asta vară va mai credea lumea👏”, sunt doar câteva din comentariile celor care nu au privit cu ochi buni postarea.

ARTICOLE SIMILARE

Florin Piersic împlinește astăzi 85 de ani. Mesaj dureros pentru români

Andreea Damian

David Duchovny şi Tea Leoni s-au despărţit

realitatea

Târgul de carte Gaudeamus 2020 se ține online

Andreea Damian

Afrodiziace | Sunt eficiente în stimularea dorinței?

Andreea Damian

Coco Austin își alăptează și acum fetița de 3 ani. Ice-T a explicat de ce o sprijină

Andreea Damian

Ce este metoda Mizoguchi și cum vă poate îmbunătăți postura

Tabu Tabu

Scrie un comentariu