Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Raluka, pe patul de spital, la Terapie Intensivă. Ce s-a întâmplat

Raluka și-a speriat teribil fanii, fotografiindu-se pe patul de spital, la secția de Terapie Intensivă.

După ce ieri celebrul model Alina Pușcău s-a fotografiat la ATI, la un spital din Capitală, și Raluka, a făcut același lucru.

Raluka și-a indus fanii în eroare din câte se pare, deoarece artista a avut coronavirus anul trecut. ”Ce s-a întâmplat cu Raluka?” este întrebarea care stă pe buzele tuturor.

Nu există niciun motiv de îngrijorare, chiar dacă Raluka nu a povestit ce face, mai exact, în patul de la Terapie Intensivă.Fotografia postată de Raluka a strâns într-un timp record un număr mare de aprecieri, dar și de comentarii. Raluka a postat o fotografie în aceeași ipostază și cu Juno, fostul iubit al cântăreței Jo.

Imaginile cu cei doi sunt semnul clar că artiștii pregătesc o nouă colaborare muzicală, care poate purta chiar numele pe care Raluka l-a scris în descrierea fotografiei. Cineva a transmis că imaginile sunt preluate din viitorul lor videoclip muzical.

Sunt internauți care nu au apreciat deloc postarea cântăreței. „Idioților,habar nu aveți ce este in spitale!!!”, „Doamne ferește, oameni terminati ce sunteti, care reacționați fara va puneti mintea aia la contributie, bine, in speranta ca o aveti”, „La ce folosesc pozele astea? Dacă erau din asta vară va mai credea lumea👏”, sunt doar câteva din comentariile celor care nu au privit cu ochi buni postarea.

ARTICOLE SIMILARE

Iubirea în 15 citate inspiraționale

Andreea Damian

Versace Fashion Show | O distribuție de cinci stele

Andreea Damian

Familia lui Michael Jackson a lansat propriul documentar

Andreea Damian

Actorul Denis Hanganu din “Sacrificiul”, vedeta „cadou” într-un nou videoclip

Tabu Tabu

Institutul Pantone a ales două culori pentru anul 2021

Andreea Damian

Charles de Vilmorin ⎪ Debut în lumea modei la doar 24 de ani

Ciocîrlan

Scrie un comentariu