Tabu
Image default
LIFESTYLE

Ramayana Café – un colț oriental în inima Bucureștiului

Situată în centrul Bucureștiului, pe strada Baldovin Pârcălabul, nr. 11, Ramayana Café este deschisă non-stop, oferind o varietate de cafele și ceaiuri ce depașește cu mult oferta disponibilă în acest moment.

Gama bogată de produse se adresează în egală măsură cunoscătorilor, care vor fi plăcut surprinși de numele rezonante de cafele și ceiuri prezente în meniu, precum și celor care doresc să se inițieze în tainele acestor băuturi cu tradiție.

Ramayana Café
poate găzdui până la 100 de persoane într-un spațiu de 200 de mp, dispus pe două niveluri. În plus, terasa va fi deschisă atât vara, cât și târziu în toamnă datorită sistemului de încălzire pentru exterior.

Fiecare dintre cele șase saloane are o personalitate proprie, datorită combinațiilor unice de culori vii și decorațiunilor atent alese. Multe dintre elementele decorative ale cafenelei, precum vitraliile și corpurile de iluminat sunt realizate manual, de către artiști români.

Terasa va fi decorată cu o pictură stil trompe l’oeil, care va da senzația de prelungire a spațiului. Astfel, locul este potrivit pentru organizarea a numeroase tipuri de evenimente, multe dintre care vor purta numele Ramayana Café; evenimente corporate, expoziții, lansări, petreceri private, prezentări de modă, etc.

Unul dintre evenimentele care vor avea loc cu regularitate la Ramayana Café este Balul mascat à la carte, care va da ocazia amatorilor de a întruchipa personajul preferat.

Un alt element important și distinctiv al cafenelei este muzica. Dincolo de rolul sau de a crea atmosferă, muzica ce va putea fi ascultată la Ramayana Café va deschide apetitul pentru stiluri noi, pe nedrept nepromovate în România, precum nu-jazz, neo-swing, trip-hop, nuevo tango, etc.

Selecția impresionantă de artiști, genuri și subgenuri este rezultatul unor documentări îndelungi și reunește nume sonore pentru cunoscători.

În plus, Ramayana Café își propune să promoveze nume cunoscute și mai puțin cunoscute dintr-un număr cât mai mare de stiluri, astfel încât prezența artiștilor va fi cu siguranță un punct central al evenimentelor Ramayana Café.

ARTICOLE SIMILARE

Roxana Ionescu are o noua relatie, dupa divort! Cine e iubitul ei

Tainele morţii secretarei lui Elan Schwartzenberg!

realitatea

CONCHITA WURST – bancul saptamanii la macelarie! Se vinde ieftin!

Paharele reutilizabile fac mai mult rău mediului decât cele de unică folosință

Andreea Damian

Cum vei face cumpărăturile în siguranță pe măsură ce magazinele de haine încep să se redeschidă

Andreea Damian

Oamenii de știință creează materiale care pot fi reciclate din nou și din nou – sfântul Graal al plasticului

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu