Home > Lifestyle > Ramayana Café – un colț oriental în inima Bucureștiului

Ramayana Café – un colț oriental în inima Bucureștiului

Situată în centrul Bucureștiului, pe strada Baldovin Pârcălabul, nr. 11, Ramayana Café este deschisă non-stop, oferind o varietate de cafele și ceaiuri ce depașește cu mult oferta disponibilă în acest moment.

Gama bogată de produse se adresează în egală măsură cunoscătorilor, care vor fi plăcut surprinși de numele rezonante de cafele și ceiuri prezente în meniu, precum și celor care doresc să se inițieze în tainele acestor băuturi cu tradiție.

Ramayana Café
poate găzdui până la 100 de persoane într-un spațiu de 200 de mp, dispus pe două niveluri. În plus, terasa va fi deschisă atât vara, cât și târziu în toamnă datorită sistemului de încălzire pentru exterior.

Fiecare dintre cele șase saloane are o personalitate proprie, datorită combinațiilor unice de culori vii și decorațiunilor atent alese. Multe dintre elementele decorative ale cafenelei, precum vitraliile și corpurile de iluminat sunt realizate manual, de către artiști români.

Terasa va fi decorată cu o pictură stil trompe l’oeil, care va da senzația de prelungire a spațiului. Astfel, locul este potrivit pentru organizarea a numeroase tipuri de evenimente, multe dintre care vor purta numele Ramayana Café; evenimente corporate, expoziții, lansări, petreceri private, prezentări de modă, etc.

Unul dintre evenimentele care vor avea loc cu regularitate la Ramayana Café este Balul mascat à la carte, care va da ocazia amatorilor de a întruchipa personajul preferat.

Un alt element important și distinctiv al cafenelei este muzica. Dincolo de rolul sau de a crea atmosferă, muzica ce va putea fi ascultată la Ramayana Café va deschide apetitul pentru stiluri noi, pe nedrept nepromovate în România, precum nu-jazz, neo-swing, trip-hop, nuevo tango, etc.

Selecția impresionantă de artiști, genuri și subgenuri este rezultatul unor documentări îndelungi și reunește nume sonore pentru cunoscători.

În plus, Ramayana Café își propune să promoveze nume cunoscute și mai puțin cunoscute dintr-un număr cât mai mare de stiluri, astfel încât prezența artiștilor va fi cu siguranță un punct central al evenimentelor Ramayana Café.

Articole asemanatoare
iulia vantur
Iulia Vântur, experiențe extraordinare la ferma din India
cântecul verii
Cum a schimbat haosul anului 2020 cântecul verii
iulia-vantur-si-salman-khan
Iulia Vântur și Salman Khan au apărut în public așa cum nu i-ați mai văzut vreodată
andreea-raicu
Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

1 Response

Comenteaza acest articol

Ramayana Café – un colț oriental în inima Bucureștiului

by realitatea   1 min
1