Home > RAMONA a fugit de acasa noaptea, cu copilul de 2 ani! FOTO

RAMONA a fugit de acasa noaptea, cu copilul de 2 ani! FOTO

Lacrimi, suspine si o adevarata aventura pe strazile din Bucuresti, pentru o mica vedeta de la noi, care a plecat val vartej in miez de noapte de acasa cu tot cu copilul de nici 2 ani.

Paparazzi Cancan.ro au fotografiat-o pe bruneta RAMONA LAZURAN la volanul masinii sale, in toiul noptii, in timp ce cauta cu disperare cazare la un hotel din Capitala. Cu copilul de doar cativa anisori pe bancheta din spate si cu lacrimi in ochi vedeta a incercat sa isi gasesca refugiu de acasa si a incercat sa scape probabil de un scandal monstru din familie. Ramona Lazuran era foarte agitata, nu isi putea controla lacrimile, iar din cand in cand raspundea la telefon si vorbea cu cineva. Aflata la volanul masinii sale, Lazuran s-a plimbat minute bune prin Bucuresti fara a avea o tinta precisa, Maya fiind pe bancheta din spate.

Din cand mai tragea pe dreapta , iar lacrimile ii curgeau siroaie pe fata. La putin timp dupa ora 23.00, fotomodelul a oprit masina in fata unui hotel din centrul Capitalei si a intrat inauntru, nu inainte de a-si sterge lacrimile, probabil pentru a nu se observa in ce stare este. A mers la receptie si a intrebat daca exista camere libere, insa a parasit hotelul cateva minute mai tarziu.

Plangea si era foarte agitata, iar la un moment dat a raspuns la telefon, insa a inchis repede si si-a pus mainile la cap. Lazuran s-a urcat in masina, a plecat de la hotel si s-a oprit la un bancomat de unde a scos niste bani.

Contactata telefonic, Ramona Lazuran a declarat ca are anumite probleme in familie, fara sa faca alte comentarii.


Comenteaza acest articol

RAMONA a fugit de acasa noaptea, cu copilul de 2 ani! FOTO

by   1 min
0