Home > Lifestyle > Stiri > Castigatoarea de la Next Top Model a pozat goala, invelita in tricolor!

Castigatoarea de la Next Top Model a pozat goala, invelita in tricolor!

Imaginatia, dorinta de a soca, de a iesi din linie si, uneori, inconstienta pot sa duca la situatii cel putin neobisnuite si, in acelasi timp, care lezeaza persoane si, mai grav, intregi natiuni. Ramona Popescu este un binecunoscut model de la noi. A castigat al treilea sezon “Next Top Model”, a ajuns vedeta pe podiumurile de prezentare si joaca in reclame. La 23 de ani, Ramona a primit o oferta incredibila de a poza cu steagul national, special pentru o revista on-line, scrie www.cancan.ro. . La prima vedere, poate sa fie vorba de o sedinta foto ceva mai indrazneata, sub denumirea “The Hole Story” (“Povestea Gaurii”). Primele fotografii sunt un pic mai cuminti, dar povestea se complica. Ramona poarta chiloti confectionati din tricolor, impodobiti cu bijuterii, o cagula tot din tricolor, ba chiar si medalii, in vreme ce sutienul i-a disparut. Cea mai dura fotografie sau cea mai agresiva este aceea in care Ramona a renuntat la chiloti, iar steagul ii acopera partile intime. Tricolorul a fost astfel potrivit incat gaura din steag sa fie exact deasupra goliciunii modelului.

Sedinta foto a fost realizata pentru revista Cockaigne, fotografiile au fost facute de Alex Galmeanu, fashion-editor a fost Daniela Mihailescu.

Articole asemanatoare
Concurentele de la “Next Top Model”, pline de PADUCHI! Tinerele sunt disperate!
BIANCA DRAGUSANU are o SOSIE! Bote a descoperit-o!

2 Responses

  1. stella

    Este drapelul Romaniei si nimeni nu face nimic cu fotograful si “fotomodelul”(Fotomodel porno)? Provoaca doar SCARBA.Rusine nu au deloc?

  2. geta

    Nu pot sa cred asa ceva, astea sunt fotografii artistice, ce trebuie sa imi transmita pozele astea, ar trebuie aspru pedepsiti, din ce in ce mai multa nesimtire…

Comenteaza acest articol

Castigatoarea de la Next Top Model a pozat goala, invelita in tricolor!

by   1 min
2