Tabu
Image default
lifestyle

Soc in muzica! RANDI, colegul lui MARIUS MOGA, dus la audieri de politisti!

Randi se afla la Politie, unde da declaratii! Mai multe percheziţii au loc în această dimineață în Capitală şi judeţul Ilfov, pentru destructurarea unei reţele suspectate de evaziune fiscală.
Randi, pe numele lui adevărat Andrei Ropcea, are o firmă de impresariat cu ajutorul căreia e suspectat ca ar fi făcut o evaziune fiscală de aproximativ 100.000 de euro.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de România TV, Randi şi fratele acestuia deţin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente, însă nu ar fi trecut onorariile în contabilitate.
Anchetatorii au descins la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi. Cei doi fraţi au fost găsiţi acasă.
Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, va împlini 30 de ani pe 23 mai şi s-a născut la Piteşti. Este necăsătorit şi a devenit cunoscut în peisajul muzical autohton după colaborarea începută în 2004 cu renumitul compozitor Marius Moga, în proiectul Morandi.
Printre hit-urile băieţilor se numără piese precum “Beijo”, “Falling Asleep”, “Angels”, “Save Me” sau “Colors”. Morandi au lansat până acum patru albume de studio, nouă single-uri şi nouă videoclipuri.
La inceputul lui 2011, Randi incepe sa lucreze ca producator pentru alti artisti, printre care Mishelle si Shaka Muv (Miruna). În octombrie 2011, Randi lansează `Anybody`, primul său videoclip din cariera solo.

Mai mult: ŞOC ÎN LUMEA MUZICALĂ! Randi, colegul lui Moga, dus de polițiști la audieri, în urma unor percheziții în Capitală – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 cele mai bune duete

realitatea

Activeaza-ti starea de bine cu Activia!

BIANCA se marita cu SLAV! Nicoleta Luciu va fi nasa!

O vedeta si-a SPART FALCILE dupa 350 de operatii estetice!

NICOLE KIDMAN pozeaza in bomba SEXY alaturi de Clive Owen

realitatea

Debbie Rowe vrea înapoi copiii lui Michael Jackson

realitatea

Scrie un comentariu