Tabu
Image default
CULTURESlider

Randi, danseaza ca sa uite?

Recent, Randi a filmat scene emotionante alaturi de un manechin! Cu picioare lungi si tinute trendy, manechinul ramanea insa fara replica de cele mai multe ori, pentru ca in realitate era doar unul de… decor. Cu toate acestea, putem spune ca si-a jucat rolul perfect in noul videoclip pentru piesa  „Dansam“, si a facut o echipa minunata cu Randi! Artistul povesteste ca scena de la masa, care ii infatiseaza pe el si pe manechin reprezinta imaginea unui prezent sec dintre partenerii unui cuplu odinioara fericit. „Doi oameni care se iubeau odata se transforma in doua persoane fara viata, pentru ca raman fara sentimente. E o piesa trista, care imagineaza finalul dintre doi oameni care se iubeau mult si care isi ascund lipsa sentimentelor prin dans“, explica artistul despre noua sa piesa.

In plus, cu ocazia lansarii videoclipului, Randi surprinde cu o noutate! „Desi in ultima vreme nu am mai dansat in clipuri, in acest nou clip vorbesc despre cum dansam ca sa uitam, deci era nevoie de dans si astfel am invatat coregrafie pentru videoclip“, incheie artistul.

Ramai pe Music Channel – in fiecare zi, de la ora 16:00 afla totul despre artistii tai preferati, in emisiunea Hot News!

ARTICOLE SIMILARE

Acest exercițiu, efectuat timp de 12 minute în fiecare zi, încetinește declinul cognitiv

Andreea Damian

Ce face Adelina Pestrițu după ce scăpat de coronavirus

Tabu Tabu

Respect, AURA ION! A murit cu lacrimile inghetate pe obraji…

realitatea

Meghan Markle, umilință supremă pentru regină

Andreea Damian

Cum afectează aerul condiționat de la birou performanțele femeii

Andreea Damian

Protestul neașteptat al unui model în timpul prezentării Gucci: „Sănătatea mintală nu este modă”

Andreea Damian

Scrie un comentariu