Home > Agenda > Randi, danseaza ca sa uite?

Randi, danseaza ca sa uite?

Recent, Randi a filmat scene emotionante alaturi de un manechin! Cu picioare lungi si tinute trendy, manechinul ramanea insa fara replica de cele mai multe ori, pentru ca in realitate era doar unul de… decor. Cu toate acestea, putem spune ca si-a jucat rolul perfect in noul videoclip pentru piesa  „Dansam“, si a facut o echipa minunata cu Randi! Artistul povesteste ca scena de la masa, care ii infatiseaza pe el si pe manechin reprezinta imaginea unui prezent sec dintre partenerii unui cuplu odinioara fericit. „Doi oameni care se iubeau odata se transforma in doua persoane fara viata, pentru ca raman fara sentimente. E o piesa trista, care imagineaza finalul dintre doi oameni care se iubeau mult si care isi ascund lipsa sentimentelor prin dans“, explica artistul despre noua sa piesa.

In plus, cu ocazia lansarii videoclipului, Randi surprinde cu o noutate! „Desi in ultima vreme nu am mai dansat in clipuri, in acest nou clip vorbesc despre cum dansam ca sa uitam, deci era nevoie de dans si astfel am invatat coregrafie pentru videoclip“, incheie artistul.

Ramai pe Music Channel – in fiecare zi, de la ora 16:00 afla totul despre artistii tai preferati, in emisiunea Hot News!

Articole asemanatoare
Randi
Interviu Exclusiv! Randi a pierdut o vacanță exotică în Thailanda din cauza CoVid19
sorana face sport
Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus
randi
Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”
Sore
Sore şi-a făcut fetiţa actriţă în noul ei videoclip

Comenteaza acest articol

Randi, danseaza ca sa uite?

by realitatea   1 min
0