Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

Rapperul american Kodak Black a fost condamnat la 46 de luni de închisoare după ce s-a declarat vinovat de acuzațiile de deținere ilegală de arme.

Tânărul de 22 de ani, care a lansat un album care a ajuns numărul unu în topurile americane din decembrie anul trecut, a admis că a falsificat informații despre formularele necesare pentru a cumpăra patru arme. Una dintre armele cumpărate de Rapper a fost folosită într-o tentativă de omor în martie. Procurorii au spus că „un artist rap rival de-al lui Kodak a fost ținta principală”. Cu toate acestea, el nu a fost acuzat în legătură cu incidentul respectiv.

Numele real al vedetei este Bill K Kapri, el se putea alege cu maximum 10 ani de închisoare, iar procurorii au tot încercat să obțină măcar o pedeapsă de opt ani. Judecătorul de district al SUA, Federico Moreno, a spus că Black ar fi făcut în trecut donații anonime pentru diverse acte de caritate. Avocatul lui Black, Bradford Cohen, a declarat pentru BBC News: „După ce instanța a cântărit toate faptele și circumstanțele acestui caz și munca de caritate pe care Bill a făcut-o de-a lungul anilor, instanța a respins cererea guvernului pentru o pedeapsă de 96 de luni și l-a condamnat Bill la 46 de luni.”

Albumul său de studio de debut Painting Pictures a ajuns pe locul trei în SUA în 2017. Următorul a ajuns la locul doi, iar un al treilea album, Dying to Live, a ajuns la primul loc în decembrie anul trecut. Două single-uri de succes – Zeze și Tunnel Vision – au ajuns în topul Billboard.

ARTICOLE SIMILARE

Fetele lui Sylvester Stallone au devenit femei în toată firea. Ce frumoase sunt!

Andreea Damian

Alina Sorescu, victorie uriaşă în instanţă! Ce au decis magistraţii

Andreea Damian

Ce nu este recomandat sa faci atunci cand esti la inceputul unei relatii?

realitatea

MILEY CYRUS, striptease la petrecerea de 20 ani! FOTO

Vedete de la Hollywood care seamănă ca două picături de apă

Andreea Damian

Covid-19 | Câți oameni trebuie vaccinați pentru a obține imunitatea colectivă

Andreea Damian

Scrie un comentariu