Home > Agenda > Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

Rapperul american Kodak Black a fost condamnat la 46 de luni de închisoare după ce s-a declarat vinovat de acuzațiile de deținere ilegală de arme.

Tânărul de 22 de ani, care a lansat un album care a ajuns numărul unu în topurile americane din decembrie anul trecut, a admis că a falsificat informații despre formularele necesare pentru a cumpăra patru arme. Una dintre armele cumpărate de Rapper a fost folosită într-o tentativă de omor în martie. Procurorii au spus că „un artist rap rival de-al lui Kodak a fost ținta principală”. Cu toate acestea, el nu a fost acuzat în legătură cu incidentul respectiv.

Numele real al vedetei este Bill K Kapri, el se putea alege cu maximum 10 ani de închisoare, iar procurorii au tot încercat să obțină măcar o pedeapsă de opt ani. Judecătorul de district al SUA, Federico Moreno, a spus că Black ar fi făcut în trecut donații anonime pentru diverse acte de caritate. Avocatul lui Black, Bradford Cohen, a declarat pentru BBC News: „După ce instanța a cântărit toate faptele și circumstanțele acestui caz și munca de caritate pe care Bill a făcut-o de-a lungul anilor, instanța a respins cererea guvernului pentru o pedeapsă de 96 de luni și l-a condamnat Bill la 46 de luni.”

Albumul său de studio de debut Painting Pictures a ajuns pe locul trei în SUA în 2017. Următorul a ajuns la locul doi, iar un al treilea album, Dying to Live, a ajuns la primul loc în decembrie anul trecut. Două single-uri de succes – Zeze și Tunnel Vision – au ajuns în topul Billboard.

Articole asemanatoare
Cineva a inventat pantalonii yoga Patriot SUA cu loc pentru armă – fabricați în China
Biserica Ortodoxă Rusă nu va mai binecuvânta armele nucleare
Madonna face o declarație puternică împotriva violenței și armelor în clipul “God Control”
Jay-Z
Jay-Z este primul rapper care ajunge miliardar

Comenteaza acest articol

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

by realitatea   1 min
0