Tabu
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Rapperul T. I. își duce anual fiica la ginecolog pentru a fi sigur că mai e virgină

T.I.

Rapperul T.I. recunoaște că își însoțește fiica, în vârstă de 18 ani, la ginecolog în fiecare an pentru a se asigura că mai este virgină. Artistul e mândru că „himenul ei este încă intact”.

A făcut această dezvăluire șocantă când a apărut în podcastul Ladies Like Us. T.I, pe numele său real Clifford Joseph Harris Jr., a subliniat cât de important este pentru el ca fiica sa Deyjah Harris să rămână virgină.

Deyjah Harris, 18 ani

„Vă spun, încă de la naștere și până la 18 ani, himenul ei este încă intact”, spune rapperul de 39 de ani, ale cărui piese sunt pline de versuri despre sex. „Deyjah are 18 ani, abia a absolvit liceul și acum e în primul an de facultate”, a adăugat T.I. „Și da, nu numai că am avut conversația [despre sex], mergem anual la ginecolog pentru a-i verifica himenul.”, mai spune el.

Mai în glumă, mai în serios, rapperul T.I. recunoaște că o duce la medic pe Deyjah imediat după fiecare aniversare. De obicei, chiar a doua zi după petrecerea aniversară. Desigur, medicul nu are voie să dezvăluie informațiile despre pacient fără acordul lui, așa că dar T.I. o obligă pe fiica sa să i le dea. În mod ironic, deși T.I. a aplicat reguli stricte cu privire la viața sexuală a fiicei sale, nu are nicio problemă să promoveze sexul prin muzica sa.

T.I. a devenit faimos în anul 2001, anul lansării albumului I’m Serious. El este cunoscut și pentru colaborarea cu Rihanna la piesa Live Your Life. Rapperul a fost condamnat în 2009 la un an şi o zi de închisoare pentru că în octombrie 2007 a fost prins încercând să cumpere ilegal arme de foc. Pe lângă perioada de detenţie, el a mai fost condamnat la 1.500 de ore de muncă în folosul comunităţii şi la plata unei amenzi de 100.000 $.

ARTICOLE SIMILARE

Influencerii de pe Instagram își pun viața în pericol pentru niște poze deosebite în Cernobîlul Galician

Andreea Damian

Cinci lucruri pe care nu le stiai despre vedete

realitatea

Oamenii au șters de pe fața Pământului 60% dintre speciile de animale începând cu anul 1970

realitatea

Aici s-a ajuns, mai nou, muștele care depun ouă pe produsele din carne sunt binevenite

realitatea

Barbie transformă modelele inspiraţionale din femei accesoriu în femei puternice

Dora Constantinovici

Gerard Butler, pentru prima oară la braț cu iubita, pe covorul roșu de la Oscaruri

Andreea Damian

Scrie un comentariu