Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Rasfat culinar cu doar 315 calorii

Tarta de pui cu legume

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 fire de praz
  • 200g mazare
  • 2 linguri faina
  • 200g ciuperci
  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 400 ml supa de legume
  • 1 ou
  • 400 g aluat pentru placinta
  • sare, piper

Taiati carnea in cubulete si fierbeti-le in apa cu sare. Caliti in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, curatate si taiate in bucati potrivite. Cand legumele s-au inmuiat, adaugati faina si lasati-o sa se caleasca 2 minute, amestecand mereu. Adaugati treptat supa de legume si ames­tecati pentru a nu se forma cocoloase. Lasati amestecul sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Cand amestecul incepe sa se ingroase, adaugati condimente, dupa gust, luati vasul de pe foc si lasati-l la racit. Tapetati o forma rotunda de tarte, unsa cu ulei, cu jumatate din aluatul de placinte. Puneti peste aluat amestecul de legume, presarati peste acestea cubuletele de carne si deasupra intindeti o alta foaie de aluat. Faceti cateva orificii in foaia de deasupra, ungeti-o cu ou batut si coaceti tarta la foc potrivit.

ARTICOLE SIMILARE

Cum putem salva planeta mâncând picioare de porc și burtă de vacă

Andreea Damian

Imagini emoţionante cu un tată şi fiica sa devenite virale!

Narcisa Suciu: “Mi-am pierdut 70 la sută din păr când am fost vegetariană”

Naive Design sau Lămpi cu Personalitate

realitatea

Scaunul lui James Bond, disponibil acum in Romania

realitatea

La un an de la divort, Jojo are un iubit nou!

Cati Alexandrescu

Scrie un comentariu