Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

Rasfat culinar cu doar 315 calorii

Tarta de pui cu legume

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 2 fire de praz
  • 200g mazare
  • 2 linguri faina
  • 200g ciuperci
  • 3 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 400 ml supa de legume
  • 1 ou
  • 400 g aluat pentru placinta
  • sare, piper

Taiati carnea in cubulete si fierbeti-le in apa cu sare. Caliti in ulei prazul, telina, morcovii, cartofii si ciupercile, curatate si taiate in bucati potrivite. Cand legumele s-au inmuiat, adaugati faina si lasati-o sa se caleasca 2 minute, amestecand mereu. Adaugati treptat supa de legume si ames­tecati pentru a nu se forma cocoloase. Lasati amestecul sa fiarba la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Cand amestecul incepe sa se ingroase, adaugati condimente, dupa gust, luati vasul de pe foc si lasati-l la racit. Tapetati o forma rotunda de tarte, unsa cu ulei, cu jumatate din aluatul de placinte. Puneti peste aluat amestecul de legume, presarati peste acestea cubuletele de carne si deasupra intindeti o alta foaie de aluat. Faceti cateva orificii in foaia de deasupra, ungeti-o cu ou batut si coaceti tarta la foc potrivit.

ARTICOLE SIMILARE

Evoluție spectaculoasă! Cum s-a transformat Ariana Grande dintr-o copilă dulce în noua Whitney Houston

Andreea Damian

Cât costă un city break pe litoralul românesc

Andreea Damian

Velea si Smiley s-au certat! Motivul e halucinant

Panică la Casa Regală! Avionul în care se aflau Prințul Harry și Meghan Markle a fost lovit de fulger

Andreea Damian

PELINEL e insarcinata? Cu cine? De ce a renuntat la numele Boureanu

Celebritati nascute pe 10 martie!

realitatea

Scrie un comentariu