Tabu
What's hot

Rasturnare de situatie la LOTUL DE GIMNASTICA: Belu, Bitang, Ponor …declaratii noi!

În presa din România au apărut astăzi articole potrivit cărora Bellu şi Bitang vor părăsi, după Londra, lotul de gimnastică al României. Cei doi mari antrenori au fost extrem de clari în privinţa acestui subiect: declaraţiile apărute au fost inventate, cei care au lansat această ipoteză bazându-se pe faptul că celor doi le expiră contractele cu Federaţia de Gimnastică.

În măsura în care va exista un proiect serios din partea Federaţiei, cei doi mari tehnicieni ar putea continua, dar o decizie se va lua abia în câteva săptămâni, la rece, după ce vor fi cântărite foarte bine variantele.

“Pe mine mă surprinde cum se dezvoltă anumite subiecte în presă. Nu ştiu ce a declarat Bellu, dar eu NU am declarat nicăieri şi nimănui că plec de la lot, că mi-aş da demisia sau că aş pleca în străinătate. Contractul nostru expiră la finalul acestei luni, dar nu s-a pus problema să plecăm. Sunt doar invenţii ale unora din presă, nu am discutat NICIODATĂ acest aspect”, a spus Mariana Bitang, în cadrul unei conferinţe de presă, fiind completată de Octavian Bellu: “Haideţi să ne axăm pe lucruri cu adevărat importante, să vedem ce proiect există pentru următorul ciclu olimpic”.

Ponor şi-a cerut scuze

Cătălina Ponor, cea care a uimit pe toată lumea cu nervii ei de fier, reuşind să uite de nedreptatea făcută la bârnă şi să se concentreze pentru un sol perfect, a ţinut să îşi ceară scuze pentru declaraţia dată la cald, aseară. Gimnasta noastră se declarase dezamăgită că nu a fost felicitată de Bellu şi Bitang, dar astăzi a explicat că interviul său a fost pripit, ulterior cei doi antrenori oferindu-i un moment extrem de emoţionant.

“Vă mulţumesc pentru susţinere, sper că am adus rezultate pe măsura aşteptărilor. Cu toţii ne-am fi dorit medalii mai multe şi mai strălucitoare, dar nu s-a putut, din păcate. Vreau să îmi cer scuze domnilor antrenori pentru că am spus aseară că nu m-au felicitat. Pe moment m-a afectat mult acest lucru, dar apoi, la vestiare, m-au felicitat. Le mulţumesc că ne-au fost alături şi ne-au susţinut întotdeauna. Ei ne-au făcut o echipă şi ne-au adus pe podiumul olimpic, ca echipă.”, a opiniat Cătălina Ponor.

ARTICOLE SIMILARE

ADELINA lui CRISTIAN BOUREANU, adevarata inlocuitoare a VALENTINEI PELINEL

Aşteptările noastre stupide de la Facebook

Cum si-a anuntat Monica Gabor fetita ca nu o sa isi mai vada vreodata bunica

Adina Halas – Secrete de infrumusetare

La 17 ani, o pustoaica a dezvoltat o companie care valoreaza 250 milioane dolari!

Machiavelli de Ferentari

Scrie un comentariu