Home > Agenda > Raw Generation Expo isi deschide portile pentru cea de-a saptea editie

Raw Generation Expo isi deschide portile pentru cea de-a saptea editie

A saptea editie a Expozitiei Nationale Raw Generation va fi duminica aceasta intre orele 10:00-19:00, pe 11 mai la Rin Grand Hotel, in Sala Bucuresti, in orasul Bucuresti.

Organizatoarea evenimentului este Ligia Pop, raw chef si autor a 5 carti. Ligia promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent. Evenimentul este dedicat unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din Bucuresti.
Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe aproximativ 1200 mp. Aceasta va fi deschisa publicului larg intre orele 10:00-19:00iar intrarea va costa 10 lei. Inclus in pretul fiecarui bilet este inregistrarea in tombola de la ora 17, unde marele premiu va fi un storcator prin presare la rece in valoare de 999 lei si de asemenea intrarea libera la orice prezentare sau atelier din cadrul expozitiei (in afara de demonstratiile culinare, unde se va percepe o mica taxa aditionala).
In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate, demonstratii culinare si ateliere ce tin de un stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura in 2 sali separate, adica salile Brasov si Cluj (langa sala Bucuresti), in incinta hotelului Rin Grand, intre orele 11:00-18:00.
Articole asemanatoare
Muzeul Grammy va prezenta prima expoziție în memoria Amy Winehouse din SUA
Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra
Regizorul Wes Anderson a fost curator la o expoziție de obiecte ciudate în Viena
Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție

Comenteaza acest articol

Raw Generation Expo isi deschide portile pentru cea de-a saptea editie

by   1 min
0