Tabu
Image default
lifestyle

RAZBOI pe averea lui SERGIU NICOLAESCU

Nici in mormant, Sergiu Nicolaescu nu are liniste! La nici şase luni de la moartea lui, familia acestuia a pornit războiul pentru avere. Iolanda (86 de ani), sora maestrului, a demarat procedurile pentru succesiune şi vrea să i se dea ce i se cuvine. Ba mai mult, aceasta contestă la Judecătoria sectorului 1 testamentul prin care fratele ei i-a lăsat toată averea Danei, sotia sa mult mai tanara, despre care spune că este ilegal.
Tot acest scandal se pare că ar fi pornit de la testamentul pe care Sergiu Nicolaescu l-ar fi lăsat înainte cu puţin timp să moară. În acel act juridic ar fi fost trecută ca moştenitoare a averii doar Dana (36 de ani), soţia acestuia, nu şi sora. Aceasta a fost picătura care a umplut paharul şi a determinat- o pe Iolanda să înceapă demersurile pentru succesiune. “Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, a spus, în exclusivitate pentru www.libertatea.ro, Iolanda.
Potrivit unor surse apropiate familiei, cele două femei, Dana şi Iolanda, nu s-ar înţelege absolut deloc, deşi locuiesc amândouă în vila din Zambaccian. Sora maestrului este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a se face dreptate în cazul averii lui Sergiu Nicolaescu. “Am de gând să duc testamentul la un grafolog, să văd dacă semnătura aparţine fratelui meu. Ceva e putred aici. Noi am fost nedespărţiţi, aveam o relaţie foarte bună şi ne sfătuiam mereu. Nu cred că fratele meu nu m-a trecut în testament”, a adăugat Iolanda. Prima bătălie în instanţă între Iolanda şi Dana Nicolaescu va avea loc peste câteva zile.

Ce avere a lăsat Sergiu Nicolaescu

Regizorul, care s-a stins la începutul anului, la vârsta de 82 de ani, la Spitalul Elias din Capitală, a lăsat în urmă o avere impresionantă. Conform ultimei sale declaraţii de avere, Sergiu Nicolaescu deţinea o casă de vacanţă în localitatea 2 Mai, două apartamente de lux în Bucureşti, două terenuri intravilane, 13 conturi bancare care însumează 392.000 de euro. La acestea se adaugă drepturile de autor de pe urma difuzării filmelor sale. Potrivit declaraţiei de avere, în 2011, Sergiu Nicolaescu a obţinut numai din drepturi de autor şi din drepturi de proprietate intelectuală suma de 365.000 de lei.
Dorinţa lui Sergiu Nicolaescu a fost ca trupul său să nu fie îngropat, ci incinerat. Această doleanţă a creat nemulţumire în rândul oamenilor, care s-au plâns că nu îşi pot lua rămas bun de la maestru şi că nu au unde să-i aprindă o lumânare. După ce trupul regizorului a fost incinerat, cenuşa, pusă într-o urnă, a fost luată acasă, în vila de pe strada Zambaccian din Capitală, de Dana Nicolaescu (36 de ani), soţia artistului. De altfel, cele două femei plănuiseră să-i ridice maestrului două monumente, unul la Târgu Jiu, locul de naştere al regretatului regizor, şi celălalt – la Buftea, iar cenuşa să fie împărţită şi pusă în ambele locuri. “În acest fel, vor avea unde să-i aprindă o lumânare toţi cei care l-au iubit”, ne-a mărturisit în urmă cu ceva vreme Iolanda Nicolaescu

Mai mult: Scandal-monstru între rudele lui Sergiu Nicolaescu. Sora şi fosta soţie au început lupta pentru avere – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Desfigurata cu ACID SULFURIC, tanara este astazi o frumoasa prezentatoare TV!

Gay Fest 2009

realitatea

Uraganul Sandy: Romanca eroina in SUA, felicitata de Obama

Ce nu știai despre Sex… & the City:

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Mercedes-Benz Viano, tărâmul eroilor

realitatea

Scrie un comentariu