Home > Lifestyle > Stiri > Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

Intre vedetele media, nu intotdeauna relatiile sunt cele mai cordiale. Adesea, dimpotriva! Vezi, la noi, “razboaiele” istorice intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin, ca sa dam numai un singur exemplu. Dar asta nu se intampla numai la noi. Recent, a izbucnit un razboi mediatic intre Donald Trump si Arianna Huffingtn, fondatoarea faimosului portal de stiri american Huffington Post. Pe Huff Post au aparut cateva articole nefavorabile despre Trump, iar magnatul a replicat violent e contul sau de Twitter: Esti atat de urata ca nu ma mira ca sotul tau te-a parasit pentru un barbat. A luat o decizie buna!”.  Arianna si Michael Huffington s-au despartit in 1997, la un an dupa divort el anuntand ca este bisexual.

Articole asemanatoare
melania trump
Motivul pentru care Melania Trump a lipsit 27 de zile din peisajul public
donald trump
Fiul cel mare al lui Donald Trump are o relație cu sosia mamei sale vitrege
melania trump
Melania Trump s-a săturat să fie Prima Doamnă a Americii
Fiica lui Martin Luther King’s îl desființează pe strategul lui Trump – Bannon

Loading...

2 Responses

  1. Pingback : Război între vedete: Eşti atât de urâtă, încât nu mă miră că soţul te-a părăsit pentru un bărbat » radioveselia.net

  2. Pingback : post

Comenteaza acest articol

Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

by   <1 min
2