Home > Lifestyle > Stiri > Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

Intre vedetele media, nu intotdeauna relatiile sunt cele mai cordiale. Adesea, dimpotriva! Vezi, la noi, “razboaiele” istorice intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin, ca sa dam numai un singur exemplu. Dar asta nu se intampla numai la noi. Recent, a izbucnit un razboi mediatic intre Donald Trump si Arianna Huffingtn, fondatoarea faimosului portal de stiri american Huffington Post. Pe Huff Post au aparut cateva articole nefavorabile despre Trump, iar magnatul a replicat violent e contul sau de Twitter: Esti atat de urata ca nu ma mira ca sotul tau te-a parasit pentru un barbat. A luat o decizie buna!”.  Arianna si Michael Huffington s-au despartit in 1997, la un an dupa divort el anuntand ca este bisexual.

Articole asemanatoare
donald trump
Steaua lui Donald Trump de pe Hollywood Walk of Fame a ajuns „după gratii”
Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale
Melania Trump
Declarația cu care Melania Trump a șocat opinia publică. Are legătură și cu soțul ei
ivanka trump
Ivanka Trump închide compania de modă care îi poartă numele

Loading...

2 Responses

  1. Pingback : Război între vedete: Eşti atât de urâtă, încât nu mă miră că soţul te-a părăsit pentru un bărbat » radioveselia.net

  2. Pingback : post

Comenteaza acest articol

Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

by   <1 min
2