Home > Lifestyle > Stiri > Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

Intre vedetele media, nu intotdeauna relatiile sunt cele mai cordiale. Adesea, dimpotriva! Vezi, la noi, “razboaiele” istorice intre Mihaela Radulescu si Andreea Marin, ca sa dam numai un singur exemplu. Dar asta nu se intampla numai la noi. Recent, a izbucnit un razboi mediatic intre Donald Trump si Arianna Huffingtn, fondatoarea faimosului portal de stiri american Huffington Post. Pe Huff Post au aparut cateva articole nefavorabile despre Trump, iar magnatul a replicat violent e contul sau de Twitter: Esti atat de urata ca nu ma mira ca sotul tau te-a parasit pentru un barbat. A luat o decizie buna!”.  Arianna si Michael Huffington s-au despartit in 1997, la un an dupa divort el anuntand ca este bisexual.

Articole asemanatoare
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump
Donald Trump
Trump, bătut și legat de o femeie, într-o reclamă controversată
Greta Thunberg
De ce se tem de Greta Thunberg cei mai puternici oameni ai lumii?
Arnold Schwarzenegger
Cum l-a ironizat Arnold Schwarzenegger pe Donald Trump

2 Responses

  1. Pingback : Război între vedete: Eşti atât de urâtă, încât nu mă miră că soţul te-a părăsit pentru un bărbat » radioveselia.net

  2. Pingback : post

Comenteaza acest articol

Razboi intre VEDETE MEDIA: “Esti atat de urata incat nu ma mira ca sotul te-a parasit pentru un barbat!” VEZI cine si cui a spus asta!

by   <1 min
2