Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Războiul continuă. Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit

Separați din 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt s-au angajat într-o luptă juridică acerbă. Duo-ul se luptă acum pentru proprietatea lor din Franța, Chateau de Miraval, în valoare de aproximativ 164 milioane de dolari.

Spuseseră „da” în somptuosul castel francez Miraval, în 2014. Șapte ani mai târziu, moșia de 164 de milioane de dolari (140 de milioane de euro) se află în centrul bătăliei legale dintre Brad Pitt și Angelina Jolie. Cei doi actori sunt coproprietari ai reședinței de 1000 de hectare.

Într-o plângere depusă marți, 21 septembrie, la o instanță din Luxemburg și obținută de Page Six, avocații starului din Once Upon a Time in .. Hollywood (2019) o acuză pe actriță că a încercat să-și vândă partea din castel fără să-și anunțe mai întâi fostul soț. O decizie cu atât mai contestată cu cât fostul cuplu a semnat un acord, potrivit căruia cele două părți trebuie să-și ceară autorizația de a-și vinde acțiunile, dacă aceasta este dorința lor.

Chateau de Miraval

Inițial, Pitt deținea 60% din proprietate, în timp ce Jolie avea 40%. Cu trei ani înainte de despărțirea lor din 2016, Pitt a transferat încă 10% soției sale. Ca parte din înțelegerea lor, fostul cuplu a fost de acord să ceară unul altuia permisiunea înainte de a-și vinde acțiunile.

Fiecare dintre cei doi actori a plasat acțiunile respective în companii cu răspundere limitată (SARL) separate. Singurul dezavantaj, în ultimii patru ani, compania deținută de Angelina Jolie ar fi pus bețe în roțile celei deținută de Brad Pitt. Actrița ar fi, astfel, „amânat în mod constant aprobarea conturilor anuale și angajarea unui nou manager”.

Avocații lui Brad Pitt mai spun că prin intermediul companiei sale Nouvel, actrița ar fi încercat să-și vândă partea, pentru a-l împiedica să nu refuze. „Acesta este un nou exemplu de situație în care Angelina Jolie încearcă să ocolească regulile și să-și evite obligațiile”, spune o sursă anonimă.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surpriză are Pepe la aniversare pentru fanii lui

Tabu Tabu

Delia, vacanță exotică de 25.000 de euro

Tabu Tabu

Cea mai sexy tendință din 2021. Dua Lipa și Zendaya au adoptat-o deja

Andreea Damian

Plimbarea în oraș, la fel de benefică precum plimbarea în natură?

Andreea Damian

Brad Pitt despre Angelina Jolie: „Răzbunătoare”. Ultima decizie a actriței l-a supărat profund

Andreea Damian

Irina Rimes își spionează fanii: a fost agent sub acoperire la un magazin de CDuri

Tabu Tabu

Scrie un comentariu