Tabu
FASHION What's hot

RAZBOIUL continua! IULIA ALBU: “Există 5 lucruri pe care ANDREEA MARIN le face mai bine cu gura decât mine”

andreea marin 08iulia albu fasii 2Razboiul continua intre ANDREEA MARIN si IULIA ALBU. După ce a auzit declaraţia pe care Andreea Marin a făcut-o,  marţi seară, la emisiunea Click! de la Prima TV, Iulia Albu a ieşit şi ea la atac. Replica ei este una în stilu-i caracteristic.

“Mie astfel de oameni îmi trezesc în primul rând mila. Ei încearcă să compenseze lipsa de valoare prin faptul că au o gură mare.(…) Explicaţia logică a felului în care au vorbit despre mine este probabil faptul că vor să îi consult pe ei când vine vorba de ţinute, dar nu am să o fac. Indiferent câte şcoli ai absolvit, trebuie să ai bun-simţ”. Asta spunea, marţi seară, Andreea Marin, cu referire directă la Iulia Albu, care a criticat-o în repetate rânduri pentru ţinutele nepotrivite. Vezi AICI: http://www.tabu.ro/andreea-marin-replica-dura-pentru-iulia-albu/

Drept urmare, fashion-editorul a luat atitudine şi i-a dat replica “Zânei”, pe pagina ei de Facebook. Iulia nu ezită să o atace pe Andreea Marin amintindu-i despre contracte de publicitate pe care le-a semnat de-a lungul timpului: “In ciuda faptului că într-adevăr am o gură mare, există cel putin cinci lucruri pe care “Zâna” le face mai bine cu gura decât Iulia Albu. Acestea sunt: 1. să mănânce banii statului, fiind de-a dreptul nesimţit şi de notorietate salariul pe care ea îl avea la TVR în perioada răposatei “Surprize, Surprize”, 2. mâncatul în general, 3. Product placement pentru pătrunjel. Le ghiciti pe celelalte două? Desigur, este dificil pentru “Zâna”, ale carei relaţii cu persoane influente sunt de notorietate, faptul că mai există şi oameni care avansează profesional pe baza unor studii în domeniu, nemaifiind suficiente doar asocierile ocazionale. Explicaţia logică, cum îi place “Zânei” să spună, este că atâta timp cât nu suntem suficient de subiectivi (în sensul de aserviţi domniei sale), nu ne putem ridica, culmea, la standardele pe care domnia sa presupune eronat că le-ar putea impune. Nu-mi doresc şi n-am încercat niciodată o colaborare cu ea întrucât styling-ul persoanelor publice nu reprezintă, în acest moment, pentru mine un obiectiv profesional. Ii recomad totusi, intrucât este evident faptul ca nu-si poate permite, financiar vorbind, sfaturile unei persoane avizate, dovada fiind aparitiile dezastruoase ale domniei sale din ultima perioada, sa-si cumpere inca o oglinda in care sa analizeze macar timp de 5 secunde tinuta inainte de a iesi din casa”, a scris Iulia Albu, pe pagina ei de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

ŞOC! Prinţul William a plecat în vacanţă cu fosta iubită!

realitatea

Iata motivul incredibil pentru care Cioaca radea mereu la TV cand era intrebat unde este Elodia!

Cum arată femeia care l-a zăpăcit pe Leonardo DiCaprio. Imaginile cu ea au aprins Internetul

Andreea Damian

Georgia May Jagger în Vogue Rusia

realitatea

Sore vorbeste despre problemele cu acneea

Laura Cosoi star porno?

Scrie un comentariu