Tabu
PEOPLE

Răzvan Antonescu, schimbare spectaculoasă

razvan si andreea antonescu

Fratele mult mai celebrei Andreea Antonescu, fost cântăreț și el în trupa Giglio acum ceva ani de zile, este un tip ambițios și afacerist redutabil. Este vorba despre Răzvan Atonescu care a renunțat la muzică imediat la debutul său în lumea muzicală și s-a implicat în afaceri.
S-ar pare că fostul cântăreț în trupa Giglio și frate al solistei Andreea Antonescu de la Andre, și-a dorit să se transforme și a avut ambiție. Pentru că Răzvan Antonescu s-a îngrășat foarte tare în ultima vreme și și-a dorit să se transforme.

razvan antonescu transformare

Așa că a mers la sala de forțe și a muncit din greu să slăbească și a dat jos 22 de kilograme. Răzvan a publicat un mesaj pe facebook foarte scurt și a publicat și imagini de la antrenamente. “3 Septembrie – 31 Octombrie 57 zile – 106 antrenamente – 22 kg – #trainhard #dontgiveup #sweat #everyday”, a scris el. Trebuie să afi avut multă ambiție și putere de a trage de el dacă i-a reușit această transformare. Și după cum vedeți și voi în fotografiile alăturate chiar i-a ieșit și Răzvan a dat burtă jos în aproape două luni. Probabil că acum se simte mai bine, mai în formă și mai sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 cele mai zgarcite vedete de la Hollywood

realitatea

Cum s-a făcut de râs Emil Rengle la America`s Got Talent

Andreea Damian

Ce aniversare a avut în familie Ioana Ginghină

Tabu Tabu

Ioana Ginghină, de nerecunoscut după divorţ. Ce mult a slăbit actrița

Tabu Tabu

Brie Larson și Samuel L. Jackson au cântat ironic “Shallow”-ul lui Lady Gaga

realitatea

Lora a îmbracat rochia de mireasă pentru prima oară

Tabu Tabu

Scrie un comentariu