Tabu
Image default
PEOPLE

Răzvan Antonescu, schimbare spectaculoasă

Fratele mult mai celebrei Andreea Antonescu, fost cântăreț și el în trupa Giglio acum ceva ani de zile, este un tip ambițios și afacerist redutabil. Este vorba despre Răzvan Atonescu care a renunțat la muzică imediat la debutul său în lumea muzicală și s-a implicat în afaceri.
S-ar pare că fostul cântăreț în trupa Giglio și frate al solistei Andreea Antonescu de la Andre, și-a dorit să se transforme și a avut ambiție. Pentru că Răzvan Antonescu s-a îngrășat foarte tare în ultima vreme și și-a dorit să se transforme.

razvan antonescu transformare

Așa că a mers la sala de forțe și a muncit din greu să slăbească și a dat jos 22 de kilograme. Răzvan a publicat un mesaj pe facebook foarte scurt și a publicat și imagini de la antrenamente. “3 Septembrie – 31 Octombrie 57 zile – 106 antrenamente – 22 kg – #trainhard #dontgiveup #sweat #everyday”, a scris el. Trebuie să afi avut multă ambiție și putere de a trage de el dacă i-a reușit această transformare. Și după cum vedeți și voi în fotografiile alăturate chiar i-a ieșit și Răzvan a dat burtă jos în aproape două luni. Probabil că acum se simte mai bine, mai în formă și mai sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

Loredana, goală pe Instagram! Imaginile care au încins imaginația fanilor

Tabu Tabu

10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020

realitatea

Cântăreața Pink și fiul ei de 3 ani, infectați cu COVID-19

Andreea Damian

Celine Dion concertează în România

Andreea Damian

Cristina Cepraga a ratat un proiect în România și a rămas blocată aici

Tabu Tabu

Justin și Hailey Bieber s-au căsătorit din nou și au pus pe Instagram primele imagini de la nuntă

Andreea Damian

Scrie un comentariu