Home > Lifestyle > Răzvan Fodor şi-a “testat” soţia înainte de căsătorie! Vezi cum!

Răzvan Fodor şi-a “testat” soţia înainte de căsătorie! Vezi cum!

Sătul să vadă în jurul său cupluri care se despart după ani de căsnicie, Răzvan Fodor a publicat pe blogul său ceea ce crede el a fi reţeta rezistenţei într-o relaţie.

Cu această ocazie actorul mărturiseşte că a ştiut că soţia sa este femeia cu care vrea să se căsătorească abia după ce a supus-o unor teste. Aşadar, Irina, cea care îi este soţie, a trebuit să suporte glumele proaste ale prietenilor lui şi o călătorie chinuitoare pentru o fată “de oraş”. 

Răzvan crede că motivul pentru care relaţiile se destramă este pentru că partenerii nu sunt sinceri unul cu celălalt, astfel fiecare încercând să-şi ascundă defectele. 

“Nu spun ca am o reteta fixa, dar cred ca pot da cateva sfaturi.

Eu zic asa: da-ti jos mastile, arata-i cine esti, teatrul in cuplu e obositor si nu tine o vesnicie, du-o sa-ti cunoasca parintii, fa-i cunostinta cu prietenii tai, indiferent de cat de idioti sunt, spune-i ca exista sanse sa ragai dupa o masa copioasa, ca injuri in trafic,ca nu te omori dupa cumparaturi…… si daca dupa toate astea, te trezesti dimineata tot cu nasul in parul ei, ea iti e destinata!”, a scris Răzvan Fodor pe blogul său.

Sursă foto: Blog Răzvan Fodor

Articole asemanatoare
Nevasta lui Fodor, prezentatorul Masterchef, concediata din PRO TV
Topul celor mai sexy coperti Tabu cu barbati
SHARE IT TO STOP IT: Campania de sharing împotriva violenței domestice

Loading...

Comenteaza acest articol

Răzvan Fodor şi-a “testat” soţia înainte de căsătorie! Vezi cum!

by   1 min
0