Home > Lifestyle > RAZVAN si DANI – scandal in avion! Au vrut sa-i dea jos la Sibiu, dupa un scandal monstruos!

RAZVAN si DANI – scandal in avion! Au vrut sa-i dea jos la Sibiu, dupa un scandal monstruos!

razvan_daniRăzvan Simion şi Dani Oţil, cei doi coprezentatori ai emisiunii matinale de la Antena 1, au generat momente penibile într-un avion al companiei Tarom.

După ce s-au întors de la un spectacol din Baia Mare, Răzvan şi Dani s-au gândit să continue petrecerea la bordul aeronavei ATR în care au călătorit până la Bucureşti.

La bordul avionului, cei doi au pus în practică un show ieftin şi de prost gust, cu înjurături şi jigniri aduse atât personalului, cât şi pasagerilor.

Surse din cadrul companiei şi poliţiei de frontieră ne-au dezvăluit că cei doi pasageri au fost foarte recalcitranţi de cum s-au urcat în avion. Mai mult, se pare că erau sub influenţa licorilor bahice de când au urcat la bordul avionului, conform www.libertatea.ro.

În aceste condiţii, echipajul a hotărât debarcarea celor doi la Sibiu, însă o vedetă de la un post concurent i-a rugat de piloţi să-i ierte. Cine este acesta şi ce a promis, ce s-a întamplat în avion şi la debarcare, dar şi ce riscă cei doi aflaţi, aflaţi luni în ediţia tipărită a ziarului LIBERTATEA.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/razvan-si-dani-au-fost-dati-jos-cu-politia-din-avion-508686.html#ixzz3EaRH9uUo

Articole asemanatoare
Daniela Crudu, scandal urias in Antena 1! Razvan si Dani ameninta cu demisia!

Comenteaza acest articol

RAZVAN si DANI – scandal in avion! Au vrut sa-i dea jos la Sibiu, dupa un scandal monstruos!

by   1 min
0