Home > Lifestyle > Reactia Biancai dupa ce a aflat ca Victor are o noua iubita!

Reactia Biancai dupa ce a aflat ca Victor are o noua iubita!

Tabloidele au scris ca Slav ar avea o relatie cu Mihaela Cocos, o fata blonda, frumoasa, cu care iese in ultima vreme la cafenele si petreceri.

“In primul rand, noi suntem despartiti si, in mod normal, fiecare face ce vrea! Le-am spus unor prietene, saptamana trecuta, ca este posibil ca el sa aiba pe altcineva si, probabil, asa stau lucrurile! Oricum, nu stiu nimic, nu o cunosc pe fata asta, nu a fost in cercul nostru de prieteni! Nu vreau sa comentez mai mult”, a spus roscata.

Roscata a postat pe net cateva randuri si a dezvaluit ca are doar motive de bucurie.

“Sunt fericita! Foarte fericita! Stiti de ce?? Pentru ca mi-am dat seama ca fericirea mea nu depinde de nimeni decat de mine! Iubesc sunt iubita, daruiesc, primesc… Si toate astea se intampla din inertie, nu pentru ca astept ceva in schimbul acesta de sentimente si ganduri pozitive”, a scris Bianca Dragusanu la doar cateva ore dupa ce a aflat ca Slav si-a refacut viata amoroasa.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Comenteaza acest articol

Reactia Biancai dupa ce a aflat ca Victor are o noua iubita!

by   1 min
0