Home > Lifestyle > Reacţia doctorului Zamfir, după ce a fost acuzat că avea o relaţie cu Aura Ion

Reacţia doctorului Zamfir, după ce a fost acuzat că avea o relaţie cu Aura Ion

Doctorul Radu Zamfir, unul dintre medicii salvaţi în urma accidentului din Apuseni, a reacţionat după ce a fost acuzat pe Facebook că ar fi avut o relaţie cu Aurelia Ion, studenta moartă în tragedia aviatică.

”Eşti un b…, dr. Zamfir! Nu un erou naţional! Dr. Zamfir avea o relaţie extraconjugală cu Aura Ion. Nu erau amanţi, aşa cum spun unii dintre colegii lui Zamfir, ci numai o nouă cucerire a acestuia, o nouă victimă. Pentru că, deşi căsătorit cu o doamnă doctor cardiolog de la Floreasca, fostă colegă a lui din facultate, domnul Zamfir este cunoscut ca un mare crai printre asistente, rezidente şi tot ce pică. Zamfir a luat-o pe Aura în avion, pe riscul lui, pentru că altfel nu ar fi urcat ea acolo, doar fiindcă îşi dorea să înveţe mai mult. În plus, revin şi spun: prelevarea şi transplantul sunt domenii care necesită cel puţin 6 ani după rezidenţiat şi nu este predat studenţilor decât în medii sigure şi opţional. În niciun caz în situaţii de urgenţă, aşa cum a fost prezentat acest caz”, a scris pe contul său de Facebook doctorul Adrian M. de la Spitalul CFR din Constanţa.

Întrebat ce părere are despre această informaţie, dr. Radu Zamfir a răspuns: ”Acum sunt într-o operaţie, execut o manevră chirurgicală, dar vă rog să mă credeţi, sunt efectiv scandalizat de ce s-a spus. Sunt foarte, foarte indignat!”.

Articole asemanatoare
Istorii Tabu: Swinging
Cum sa nu-ti lasi relatia distrusa de distanta
Cum sa termini o relatie fara ca vecinii sa cheme Politia
Afla care sunt riscurile intr-o relatie secreta

Loading...

Comenteaza acest articol

Reacţia doctorului Zamfir, după ce a fost acuzat că avea o relaţie cu Aura Ion

by   1 min
0