Home > Slider > Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

Emma Thompson

Actriţa britanică Emma Thompson a fost distinsă cu titlul de Dame a Imperiului Britanic – echivalentul feminin pentru titlul de Cavaler – o distincţie acordată în iunie de regina Elisabeta a II-a.

Acolo, la Palatul Buckingham, vedeta de 59 de ani a fost protagonista unei gafe care nu a scăpat presei. În momentul în care actriță laureată cu două premii Oscar s-a apropiat de ducele de Cambridge, i-a șoptit: „Nu pot să te sărut?”. „N-o face”, i-a răspuns prințul sec, după cum însăși Emma Thompson a dezvăluit cotidianului britanic Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/Bp443YLFMn1/

Emma Thompson are o relație foarte apropiată cu familia regală a Marii Britanii și îi știe pe cei doi prinți de când erau mici. „Îl iubesc pe prințul William. Îl știu de când era mic și îmi permit astfel de glume”, a declarat actrița.

Cu toate acestea, protocolul regal nu îi permite prințului William să aibă astfel de gesturi în public. „Ziua aceasta nu este despre mine, ci despre tine”, i-a mai spus ducele, după ce a refuzat politicos să se lase sărutat de Emma Thompson.

Actriţa a purtat la ceremonie un costum pantalon verde închis, creaţie a designerului britanic Stella McCartney, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi albi de sport. Alături de Emma Thompson s-a aflat și familia sa, soțul Greg Wise  și cei doi copii, Gaia, de 18 ani, și Tindyebwa, de 31 de ani.

https://www.instagram.com/p/Bp4y4dzFUjf/

Articole asemanatoare
kate middleton
Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin, de fapt, custodia copiilor
Sex, minciuni și înregistrări audio: adevăruri murdare despre familia regală britanică
Meghan Markle
Cum își va petrece Meghan Markle ziua de naștere anul acesta. Familia regală va lipsi
prințul William
Ce promisiune i-a făcut prințul William mamei sale la scurt timp după divorțul de Charles

Loading...

Comenteaza acest articol

Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

by Andreea Damian   1 min
0