Home > Slider > Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

Emma Thompson

Actriţa britanică Emma Thompson a fost distinsă cu titlul de Dame a Imperiului Britanic – echivalentul feminin pentru titlul de Cavaler – o distincţie acordată în iunie de regina Elisabeta a II-a.

Acolo, la Palatul Buckingham, vedeta de 59 de ani a fost protagonista unei gafe care nu a scăpat presei. În momentul în care actriță laureată cu două premii Oscar s-a apropiat de ducele de Cambridge, i-a șoptit: „Nu pot să te sărut?”. „N-o face”, i-a răspuns prințul sec, după cum însăși Emma Thompson a dezvăluit cotidianului britanic Daily Mail.

https://www.instagram.com/p/Bp443YLFMn1/

Emma Thompson are o relație foarte apropiată cu familia regală a Marii Britanii și îi știe pe cei doi prinți de când erau mici. „Îl iubesc pe prințul William. Îl știu de când era mic și îmi permit astfel de glume”, a declarat actrița.

Cu toate acestea, protocolul regal nu îi permite prințului William să aibă astfel de gesturi în public. „Ziua aceasta nu este despre mine, ci despre tine”, i-a mai spus ducele, după ce a refuzat politicos să se lase sărutat de Emma Thompson.

Actriţa a purtat la ceremonie un costum pantalon verde închis, creaţie a designerului britanic Stella McCartney, pe care l-a asortat cu o pereche de pantofi albi de sport. Alături de Emma Thompson s-a aflat și familia sa, soțul Greg Wise  și cei doi copii, Gaia, de 18 ani, și Tindyebwa, de 31 de ani.

https://www.instagram.com/p/Bp4y4dzFUjf/

Articole asemanatoare
Emma Thompson
Emma Thompson renunță la un film din cauza lui John Lasseter, tăticul „Toy Story”
kate middleton
Fotografia inedită, în formulă de 5, aleasă de Kate şi William pentru felicitarea de Crăciun
kate middleton
Motivul pentru care Prințul William și Kate Middleton nu dețin, de fapt, custodia copiilor
Sex, minciuni și înregistrări audio: adevăruri murdare despre familia regală britanică

Comenteaza acest articol

Reacția incredibilă a prințului William după ce Emma Thompson a încercat să-l sărute

by Andreea Damian   1 min
0