Home > Lifestyle > Reactia unei femei dupa ce sotul a inselat-o de 18 ori in doar 5 ani de casnicie!

Reactia unei femei dupa ce sotul a inselat-o de 18 ori in doar 5 ani de casnicie!

O femeie de 36 de ani din Marea Britanie şi-a iertat soţul infidel, cu toate că acesta a înşelat-o de nu mai puţin de 18 ori în timpul unei căsnicii care a durat 5 ani. Mai mult, şase dintre amante erau bune prietene ale femeii.

Adele Theron, o femeie de 36 de ani din Marea Britanie, spune că şi-a iertat soţul şi se află în bune relaţii cu acesta, chiar dacă bărbatul, un muzician de 40 de ani, a înşelat-o de 18 ori în doar cinci ani de căsnicie, potrivit Daily Mail.

Cu toate că a divorţat de soţul ei, imediat ce a aflat gesturile sale necuviincioase, tânăra recunoaşte că încă este prietenă cu amicele sale care au călcat strâmb alături de partenerul său de viaţă. Astfel, chiar dacă femeia recunoaşte că a avut suspiciuni de-a lungul întregii căsnicii, acestea nu au fost confirmate până în momentul în care Bruce, fostul soţ, a decis să îi spună adevărul.

După divorţ, ea a reuşit să îşi ierte soţul mai ales că au trecut cinci ani de atunci, treacând peste toate sentimentele negative. Mai mult, ea plănuieşte să se căsătorească în cursul acestui an.

Articole asemanatoare
O ROMANCA se razbuna pe eleva de liceu care i-a furat barbatul! FOTO!
La 84 de ani, Clint Eastwood îşi înşală amanta cu altă femeie
Sotia lui Palade e distrusa: “Cornel alearga dupa pustoaice gonflabile! Imi zice ca sunt proasta!”
Iubită înşelată sau amantă?

Comenteaza acest articol

Reactia unei femei dupa ce sotul a inselat-o de 18 ori in doar 5 ani de casnicie!

by   1 min
0