Tabu
PEOPLE Slider

Reacții după documentarul Surviving R Kelly: Fiica sa îl numește “un monstru”

Fiica lui R Kelly – Joe Buku Abi, numele adevărat fiind Joann Kelly, a postat pe Instagram că a fost “devastată” de recentele acuzații din documentarul Surviving R Kelly.

În vârstă de 20 de ani, Joann Kelly a spus că nu l-a mai văzut și nu a mai vorbit cu tatăl ei de ani de zile, numindu-l un “monstru” și un tată “îngrozitor”. R Kelly a negat toate acuzațiile împotriva lui. Avocatul său a respins documentarul ca fiind “o altă rundă de povești”, folosit pentru a “umple timpul emisiunilor reality de la TV”. Joann Kelly și-a exprimat sprijinul față de presupusele victime ale tatălui său și a explicat de ce a așteptat atât de mult timp să vorbească despre acuzațiile la adresa tatălui său, spunând că ele au fost greu de înțeles.

“A fost foarte dificil să procesăm totul”, a scris ea într-un text Instagram Story. “Mi-a fost greu să-mi adun cuvintele potrivite pentru a exprima tot ce simt”. Documentarul Surviving R Kelly – prezentat pe canalul SUA Lifetime – expune detalii ale abuzului fizic și emoțional pe care l-a exersat cu diverse femei. Documentarul susține că R Kelly ar fi condus un fel de “sectă abuzivă” care este acuzată că ținea femeile captive, împotriva voinței lor. Documentarul include o serie de interviuri, inclusiv cu John Legend, care a subliniat că el crede tot ce spun presupusele victime ale lui R Kelly.

Fiica lui R Kelly s-a adresat celor 23.600 de prieteni de-ai săi de pe Instagram că s-a rugat pentru toate femeile care spun că au fost afectate de presupusele acțiuni ale tatălui ei. Ea a mai spus că nu a vrut să vorbească despre viața ei personală pe rețelele de socializare, dar  că a simțit că datorită acestui documentar trebuie să o facă. “Același monstru despre care m-ați confruntat cu toții este tatăl meu. Sunt foarte conștientă de cine și ce este. Am crescut în acea casă. Am ales să nu vorbesc despre el și ceea ce a fă pentru a-mi găsi pacea, pentru a-mi regla starea emoțională și pentru vindecarea mea”.

“Anul trecut a fost foarte dificil pentru familia mea, toată dragostea și sprijinul pe care voi continuați să-l arătați este singurul motiv pentru care continuăm să mergem înainte” – a mai spus Joann Kelly.

Deși a refuzat să depună mărturie în documentarul Surviving R Kelly, miercuri, Lady Gaga și-a cerut scuze pentru colaborarea cu R Kelly și a spus că va elimina duetul Do What Want din online. Gaga a spus că poveștile sunt “îngrozitoare” și “de neiertat”, adăugând: “Sunt alături de aceste femei 1000%”.

ARTICOLE SIMILARE

Doamne din familii regale care au purtat aceeași rochie, dar au arătat total diferit

Andreea Damian

Halle Berry și-a făcut un imens tatuaj pe tot spatele

Andreea Damian

Meghan Markle, prima apariție publică după Megxit. Cum a fost surprinsă ducesa

Andreea Damian

Scrie un comentariu