Home > Lifestyle > RealLife de la Electrolux se adapteaza nevoilor tale

RealLife de la Electrolux se adapteaza nevoilor tale

Performanta XXL la dimensiuni normale

In urma petrecerilor raman intotdeauna maldare de vase in chiuveta: farfurii asimetrice si tigai supradimensionate, pahare de diferite dimensiuni si forme, oale si tacamuri care asteapta sa fie curatate.Foarte multe de spalat, dar spatiu, timp si rabdare limitate.

 

Pentru a te ajuta sa iesi fara griji din astfel de situatii, Electrolux a creat masina de spalat vase RealLife, care ofera spatiu suficient pentru vasele tale. Optimizarea spatiului interior se datoreaza cosurilor FlexiLift, care se adapteaza oricaror dimensiuni si forme de vase si pahare. Astfel, RealLife te poate ajuta chiar si cu oalele sau tigaile mari, care pana acum erau defavorizate.

 

Desi la exterior pastreaza o silueta ideala, RealLife ofera o capacitate cu 10 litri mai mare decat a altor masini de acelasi tip.

 

Masina de spalat vase de la Electrolux dispune si de un brat pulverizator extra, FlexiSpray, cu ajutorul caruia asigura o distributie atat de eficienta a apei, incat se vor obtine rezultate perfecte de spalare, indiferent de cum asezi vasele in masina.

Articole asemanatoare
4SafetyTM – Siguranta chiar si in cele mai fierbinti situatii
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste
MaxiKlasse AEG dă clasă preparatelor
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste

Comenteaza acest articol

RealLife de la Electrolux se adapteaza nevoilor tale

by realitatea   1 min
0