Home > Lifestyle > RealLife Dishwasher, o capacitate mai mare de incarcare pentru creativitate fara limite

RealLife Dishwasher, o capacitate mai mare de incarcare pentru creativitate fara limite

Acum ai posibilitatea sa incarci o singura data toate vasele care raman in urma unui festin, economisind timp si energie. Cuva XXL a masinii de spalat vase RealLife ofera o capacitate cu 10 litri mai mare decat a altor masini de spalat cu aceleasi dimensiuni exterioare. Spatiul interior este optimizat prin cosurile FlexiLift, care se pot plia, si prin suporturile de vase, care se adapteaza oricaror dimensiuni, indiferent de cat de asimetrica sau voluminoasa este vesela.

 

Rezultatele vor fi intotdeauna excelente, pentru ca sistemul FlexiSpray se asigura ca apa ajunge chiar si in cele mai inaccesibile locuri ale cuvei, indiferent de cat de incarcata este masina sau de cat de dezordonate sunt vasele.

 

Masina de spalat vase RealLife reprezinta un sprijin incontestabil si pentru tine, dar si pentru mediul inconjurator, datorita consumului scazut de apa (pana la 8 litri de apa in cadrul programului automat) si de energie (cu ajutorul functiei AutoOff, RealLife se opreste complet la 10 minute dupa incheierea programului).

Articole asemanatoare
ProClean de la AEG iti respecta momentele de liniste
RealLife de la Electrolux se adapteaza nevoilor tale

Comenteaza acest articol

RealLife Dishwasher, o capacitate mai mare de incarcare pentru creativitate fara limite

by realitatea   1 min
0