Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Rebel Wilson dezvăluie modul foarte ușor în care a slăbit 35 kg. Actrița arată fabulos acum!

Rebel Wilson a suferit o transformare spectaculoasă. Actrița a reușit să slăbească 35 de kilograme, iar acum se mândrește cu o siluetă de vis.

Vedeta de la Hollywood a dezvăluit modul foarte simplu în care a topit kilogramele în plus în timpul „Anului Sănătății” din 2020. Într-un interviu pentru Apple Fitness+, actrița, în vârstă de 41 de ani, a recunoscut că mersul pe jos – mai degrabă decât să facă nesfârșite antrenamente de mare intensitate – a fost de fapt arma ei secretă pentru pierderea în greutate.

Rebel a spus că un medic de la un centru de sănătate a sfătuit-o să se apuce de mers pe jos, insistând că este „cel mai bun mod” pentru ea de a pierde kilogramele. „Doctorul mi-a spus: „Rebel, cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită este doar mersul pe jos”, a explicat ea.

„Nu trebuie să fie de mare intensitate, nu trebuie să fie în sus, doar o oră de mers moderat pe zi. Și dacă poți face asta, pentru tine, pentru tipul tău de corp, este cel mai bun mod de a pierde grăsimea corporală nedorită.”

Rebel a fost pe primele pagini în ziarele din întreaga lume după ce și-a declarat 2020 „Anul sănătății” și de atunci a slăbit în jur de 35 de kilograme.

În mai 2021, actrița a recunoscut cu sinceritate că se simte „tristă” pentru că a așteptat până la vârsta de 40 de ani pentru a adopta un stil de viață mai sănătos. „Acum că știu că pot face asta, uneori mă simt tristă că nu am făcut-o mai devreme”, a spus ea pentru InStyle. Rebel a spus că și-ar fi dorit să „încerce când aveam 30 de ani, nu 40”.

ARTICOLE SIMILARE

Game of Thrones, record de nominalizări la Premiile Emmy 2019

Andreea Damian

După câte spălări își pierde, de fapt, masca de protecţie capacitatea de filtrare

Andreea Damian

Povestea primei căsătorii între persoane de același sex: femeile care au renunțat la stereotipuri pentru a fi fericite

Andreea Damian

Hot Chocolate Bomb: noua rețetă de ciocolată caldă care face furori pe social media

Ciocîrlan

În India se țin cursuri împotriva violenței împotriva femeilor, la noi 30% dintre femei sunt agresate

Dora Constantinovici

Actrița de la Bollywood care a creat fenomenul #MeToo în India

Andreea Damian

Scrie un comentariu