Home > Lifestyle > Recapătă-ți energia cu hrana vie la “Serendipity”

Recapătă-ți energia cu hrana vie la “Serendipity”

Duminică,18 aprilie, între 10:00 și 15:00 va avea loc la ceainăria Serendipity cursul de nutriție “Hrana vie”. Cursul va aborda schimbările de alimentație care ajută la menținerea unui nivel ridicat de energie și a unei stări de sănătate perfecte.

Cursul este susținut de Mihaela Gheorghiță, trainer licențiat la “Tree Of Life Rejuvenation center” USA, și cuprinde o parte de informații teoretice și o demonstrație practică. Prima parte introduce participanții în principiile hranei vii și indică pașii necesari pentru o completă detoxifiere și transformare personală în numai 3 luni. În cea de-a doua parte, cursanții sunt învățați să pregătească singuri mâncăruri sănătoase și delicioase. Pentru a continua și acasă ce au învățat, participanții vor primi un manual care conține peste 50 de rețete de hrană vie.

Cursul folosește sistemul ADAM & EVA, un sistem de nutriție care include cele mai avansate, testate și autentice
metode pentru atingerea greutății dorite, detoxifierea corpului, mărirea imunității și creșterea nivelului de energie. Sistemul ADAM & EVA este structurat pe 7 direcții: Atitudinea, Detoxifierea, Alimentația, Mișcarea și masajul, Energia, Vocația și Altruismul.

Costul participării este de 200 lei, iar rezervările se fac la adresa events@serendipity-tea.ro

Articole asemanatoare
Cereale integrale

Comenteaza acest articol

Recapătă-ți energia cu hrana vie la “Serendipity”

by realitatea   1 min
0