Tabu
lifestyle

Record de voturi pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2011!

La mai putin de 24 de ore de la startul votului pentru artistii nominalizati la Romanian Music Awards 2011, site-ul a adunat peste 65.000 de voturi si a primit peste 5000 de “Like”-uri de la fanii de pe Facebook.

Music Channel a dat start votului pentru artistii nominalizati la cele 14 categorii Romanian Music Awards 2011 Luni, 1 august, ora 8.00. Inca de la primele ore ale diminetii, site-ul a fost luat cu asalt de fanii Music Channel. Artistii au adunat vot dupa vot, atingand recordul de 65.000 de voturi in numai 24 de ore. Mai mult decat atat, site-ul a fost apreciat de peste 5000 de vizitatori, fiind recomandat pe paginile personale de pe Facebook.

Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare categorie Romanian Music Awards 2011 si intra pe pentru a vota artistul preferat!

Cei mai buni artisti au intrat in competitie la sectiunile Best Female, Best Album, Best Dance, Best DJ, Best Group, Best Hip-Hop, Best LIVE, Best Male, Best New Act, Best Pop, Best Rock, Best Song, Best Video, Best Website.

Romanian Music Awards este organizat de Music Channel si Radio 21, cu sprijinul Primariei si Consiliululi Local al Municipiului Brasov si Club Kasho Brasov.

ARTICOLE SIMILARE

Magazin temporar cu bijuterii la Centrul Ceh

realitatea

Vedetele și copiii lor, la plimbare

realitatea

Naomi Watts, cea mai profitabilă actriță

realitatea

ANDA ADAM despre BIANCA DRAGUSANU in Tabu! Ce zice BOTE despre ANDA vs. BIANCA!

TOP 10 hoteluri decorate de designeri celebri

realitatea

Program special de sărbători în Zona Comercială Băneasa

realitatea

Scrie un comentariu