Tabu
lifestyle

Red Hot Chili Peppers îşi lansează noul album la The Light Cinema

EXCLUSIV IN ROMANIA LA THE LIGHT CINEMA. LANSAREA CELUI DE-AL 10-LEA ALBUM RED HOT CHILI PEPPERS “I’M WITH YOU” IN CADRUL UNUI CONCERT TRANSMIS LIVE HD DIN GERMANIA IN CINEMATOGRAFE DIN INTREAGA LUME.

MARTI, 30 AUGUST, ORA 22:00

TARIF BILET 60 LEI

Biletele s-au pus deja in vanzare PE WWW.LIGHTCINEMAS.RO !

NEW YORK, NY, 4 AUGUST 2011- trupaRed Hot Chili Peppers, formata din solistul Anthony Kiedis, basistul Flea, tobosarul Chad Smith, si chitaristul Josh Klinghoffer, aduce noul sau album “I’m With You” pe scena mondiala printr-un concert live transmis prin satelit in cinematografe din intreaga lume, in Romania exclusiv la The Light Cinema. Trupa va interpreta in HD piese de pe ultimul album, urmate de cateva dintre cele mai cunoscute piese ale lor in cadrul Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You. Este prima – si singura – data cand noul lor album va fi lansat in aceasta maniera.

Biletele pentru Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You s-au pus deja in vanzare pe www.lightcinemas.ro sau la casele de bilete, iar trailerul pentru acest eveniment poate fi vizionat pe pagina de Facebook a The Light Cinema.

Concertul Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You va fi capturat live in HD din Koln, Germania de catre Splinter Films, marti, 30 august, si va fi transmis in aceeasi seara in cinematografe din SUA, Canada, Europa si America de Sud, iar in Romania va fi transmis exclusiv la The Light Cinema. Peste 900 de cinematografe din intreaga lume vor transmite acest eveniment.

Una dintre cele mai cunoscute trupe din istoria rock-ului, Red Hot Chili Peppers a vandut mai mult de 60 de milioane de albume in intreaga lume, a castigat 6 premii Grammy si detine recordul all-time pentru prezenta in topuri radio, cu 11 single-uri si un total de 81 de saptamani. Ultimul single se numeste “The Adventures of Rain Dance Maggie” si este difuzat de catre posturi de radio din intreaga lume.

Inregistrat la  East West In Los Angeles si Shangri-la in Malibu, California., “I’m With You” a fost realizat de catre Rick Rubin, cel care le-a realizat si ultimele 5 albume, “Stadium Arcadium” (2006), “By The Way” (2002), “Californication” (1999), “One Hot Minute” (1995), and “Blood Sugar Sex Magik” (1991). Albumul a fost finalizat de catre Andrew Scheps si Greg Fidelman.

“I’m With You” se va lansa in SUA si Canada marti, 30 august 2011, si international la diverse date prin Warner Bros. Records.

ARTICOLE SIMILARE

LAURA COSOI si SMILEY, explicatia despartirii / FOTO

Mioara Roman: “La viata mea am facut cinci-sase avorturi, ultimul la 45 de ani”

MTR la festivalul Tamisei de la Londra

realitatea

Papa îndeamnă oamenii la sinceritate pe internet

realitatea

05 iunie, ziua împotriva violenței asupra copilului

realitatea

Angelina Jolie: Jennifer Aniston este de vină pentru faptul că Brad consumă marijuana

realitatea

Scrie un comentariu