Tabu
lifestyle

REDD’S – un partener de renume al evenimentului Femei pe Mătăsari

În perioada 27-29 septembrie a avut loc în București evenimentul Femei pe Mătăsari, susținut de Redd’s. Cele trei zile au transformat strada Mătăsari într-o adevărată poveste, iar invitatele s-au bucurat de toată atenția meritată.

Festivalul Urban “Femei pe Mătăsari”, aflat la cea de-a treia ediție, s-a desfășurat de vineri până duminică, în Bucuresti, punând în valoare proiecte de modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care au urcat artişti români renumiți. Redd’s a susținut întreg evenimentul implicându-se în proiecte precum prezentare de modă, conferința “Femei de succes”, workshop-uri creative, photo-corner și multe altele.

Evenimentul a început vineri seară cu o prezentare de modă intitulată “Privește cerul” a creatoarei

. Seara a continuat cu muzică bună, care a încălzit atmosfera în pofida frigului de afară.

Sâmbătă, Andreea Billig a susținut o conferință despre “Formele și gustul autenticității”, realizările ei ș în special despre lansarea cărții “4 uși și alte povestiri”. Andreea a vorbit despre autenticitate, descoperirea de sine și inspirație. Aceste momente s-au desfășurat într-un cadru inspirațional amenajat în culorile și stilul Redd’s. La finalul acestei conferințe, Andreea a premiat cele mai bune interacțiuni cu trei dintre cărțile sale.

Brandul Redd’s se implică în multe proiecte dedicate femeilor. Susține atât zona de cultură, prin lansări de carte, cât și zona de evenimente sociale ca Femei pe Mătăsari.

Redd’s este un brand care se adresează în exclusivitate femeilor. Femeile Redd’s aleg să își petreacă o bună parte din timpul liber ieșind în oraș, au un grup de prietene cu care se simt bine, sunt educate, au pasiuni, sunt încrezătoare, creative și ambițioase. Vorbim despre un brand receptiv la nevoile femeilor, care își dorește să le inspire și să le dea curaj să facă lucruri frumoase.

ARTICOLE SIMILARE

LOREDANA CHIVU lua “200-250 euro” pentru o partida de sex!?!

Pink Diva își amenajează terasa

realitatea

Retrospectivă londoneză cu Stanley Kubrick

realitatea

Felicia, înainte de toate

realitatea

Cheryl Cole feat. Will I Am – 3 Words

realitatea

Keanu Reeves, probabil cel mai prost actor al anului

realitatea

Scrie un comentariu