Tabu
Image default
CULTURESlider

Redeschiderea stagiunii la Teatrul Național București

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București anunță reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, cu respectarea tuturor normele în vigoare impuse de pandemia de COVID-19. 

COMUNICAT DE PRESĂ TNB

Sălile vor putea fi ocupate în proporție de 30 la sută din capacitate, motiv pentru care vă invităm să vă procurați din vreme bilete dacă doriți să vă numărați printre primii spectatori ce revin, după o pauză de peste 3 luni, la teatru.

„Noi suntem pregătiți de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufletește, moral, profesional, financiar…  Instituția teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o ființă vie, cum credem noi că este. Pentru noi este vital să aflăm că putem deschide stagiunea.”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Începând din 5 februarie 2021, Teatrul Național I.L.Caragiale programează reprezentații  în toate sălile. Între primele spectacole pe care le veți putea vedea începând cu această dată se numără: Jurnal de România.1989 – premieră a verii 2020 la TNB și Noii infractori (la Sala Mare), Preșul și Frumos e în septembrie la Veneția (Sala Studio), Orchestra Titanicși Omul care a văzut moartea (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol,Incognito de Nick Payne, precum și Anonimul venețian, sau 20 de aniîn Siberia

Așadar, o paletă largă de oferte repertoriale, întregită, la Sala Media, unde, duminică, de la ora 11:00, Magicianul Poveștilor îi invită pe cei mai mici dintre spectatorii TNB la o reîntâlnire cu jocul de-a teatrul și lumea basmelor românești.

Programul complet al următoarei perioade îl puteți citi pe pagina de internet a teatrului, www.tnb.ro, în secțiunea  Calendar. Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de mâine, sâmbătă, 23 ianuarie 2021, ora 11.00, precum și online – pe platforma www.mystage.ro.

Programul Casei de bilete a TNB  în perioada 23  ianuarie – 4 februarie: între orele 11.00 – 18.00, iar luni, 25 ianuarie de la 10.00 la 16.00. În zilele de 5,6 si 7 februarie 2021 – de la 10.00 la 19.00.

Totodată, vă invităm să rămâneți conectați cu paginile noastre de internet, site și Facebook TNB (https://www.facebook.com/TNB.Ro/) pentru a afla noutăți și eventuale modificări de program. 

Vă așteptăm cu bucurie la teatru !          

ARTICOLE SIMILARE

Tudor Chirilă, schimbare de look înainte de Vocea României

Andreea Damian

Suma exorbitantă pe care o cere fratele lui Pablo Escobar să-l înlăture de la putere pe Trump

Andreea Damian

Cum a aratat mireasa lui TURCESCU la biserica!

Șapte sfaturi de coafură pentru miresele trecute de 40 de ani

Andreea Damian

Anamaria Prodan, investiție de 350.000 de euro pentru a-și transforma vila din Pipera într-un palat

Andreea Damian

Ce vestimentatie feminina atrage cel mai mult barbatii?

realitatea

Scrie un comentariu